معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت گفت: با همه توان و امکانات خود حافظ منافع صنعتگران و تولیدکنندگان هستیم و مشکلات آن‌ها را پیگیری می‌کنیم.

فولادگر معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت در نشست با با صنعتگران، تولید کنندگان و فعالان اقتصادی استان قزوین گفت: قبول داریم که مشکلات زیاد است، اما با همه توان در خدمت صنعتگران کشور هستیم و با جدیت از شما حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به مشکلات ناترازی انرژی و قطع گاز و برق واحد‌های صنعتی، تسهیلات ارزی و ریالی و حمایت از تولیدکنندگان بیان کرد: مطالبات شما بحق و منطقی است، اما با شرایطی که وجود دارد حل برخی از آن‌ها مانند سیاست‌های ارزی در اختیار وزارت صمت نیست، اما پیگیر هستیم تا برخی مسائل اصلاح و حل شود.

معاون وزیر صمت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را برای افزایش بهره وری ضروری دانست و گفت: با تعامل و چانی زنی‌های متعدد برای شرکت‌های دانش بنیان اقدام کردیم تا این شرکت‌ها بتوانند ارز ناشی از صادرات خود را را در بازار آزاد بفروشند و نیاز‌های خود را تامین کنند.

معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت اظهار داشت: سیاست‌های پولی و بانکی کشور در حال اجراست و وزیر صمت نیز قیمت گذاری دستوری را قبول ندارد و با تک نرخی شدن ارز موافق است، اما بایستی مسیر قانونی و اصولی آن طی شود.

فولادگر اضافه کرد: در کشور چاره‌ای جز تولید و صادرات نداریم و بایستی از تولید صادرات محور دانش بنیان حمایت کنیم تا کلید واژه و محور سیاست دولت پیاده شود.

این مسئول خطاب به تولیدکنندگان گفت: شما ظرفیت بسیار خوبی برای تولید دارید و با همه مشکلات پای کارهستید و ما هم قدردان شماییم و اعلام می‌کنیم در بخش اقتصاد ایران هیچ استراتژی جز تولید صادرات محور نداریم و ابزار اجرایش شما هستید.

وی گفت: در خصوص تسهیلات و سیاست‌های کنترل نقدینگی دولت باید مراقبت کند تا به تولید آسیب وارد نشود و در خصوص تامین سرمایه درگردش نیز مقرر شده فهرست واحد‌هایی که سرمایه در گردش لازم دارند تهیه شود و برای تامین آن اقدام لازم صورت گیرد.

فولادگر در خصوص ناترازی برق هم اظهارداشت: وزارت صمت ۱۰ هزار مگاوات تولید خواهد کرد و تا آن موقع با مدیریت خاموشی‌ها باید برنامه ریزی اصولی و عادلانه‌ای برای تقسیم خاموشی‌ها در میان مشترکین صنعتی و خانگی اتخاذ شود.

معاون وزیر صمت یادآورشد: ما هم با قطع گاز و برق واحد‌های صنعتی مخالفیم، اما این صدای مطالبات تولیدکنندگان باید با کمک رسانه‌ها و اتاق بازرگانی به گوش دیگر مسئولان هم رسانده شود تا در این زمینه اقدام شود.

فولادگر اضافه کرد: مدیریت مصرف انرژی و تولید لوازم خانگی کم مصرف از جمله راهکاری مقابله با ناترازی انرژی است و در این راستا آمار‌ها نشان می‌دهد حدود ۲۰ میلیون بخاری گازی داریم که روزانه ۲۰۰ میلیون مترمکعب گاز مصرف می‌کنند و اگر نصب بخاری کم مصرف انجام شود مصرف تا ۵۰ درصد کاهش می‌یابد که باید صنعت نیز پای کار بیاید و در این جایگزینی نقش ایفا کند و با گواهی صرفه جویی نیاز‌های خود را تامین کند.

وی بیان کرد: بانک مرکزی ارز خوبی به صنعت تزریق کرده و کاهش تخصیص ارز نداشتیم با این که محدودیت ارزی وجود داشت، اما باید دنبال بهره وری در همه عرصه‌ها برویم و تولید خودرو‌های برقی را نیز در دستور کار خود قرار دهیم.

فولادگر اظهارداشت: امروز طرح خودروی برقی در دستور کار وزارت صمت قرار دارد و امروز در کشور چین ۳۰ درصد خودرو‌ها برقی است و ما هم برای صرفه جویی در سوخت‌های فسیلی باید به این سمت برویم.

وی گفت: دنبال پهن کردن فرش قرمز برای دانش بنیان‌ها هستیم تا با حضور آن‌ها در صنعت به بهره وری در تولید کمک کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار