کارل هالگارد در سخنان خود که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد ادعا کرد: این اتحادیه به تلاشهای سیاسی و دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای ادامه میدهد. برای این منظور، اتحادیه اروپا به راه حل دیپلماتیک برای موضوع هستهای ایران متعهد است و از همه کشورها میخواهد که از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ (سال ۲۰۱۵) شورای امنیت سازمان ملل متحد حمایت کنند.
وی با اشاره به تدابیر جبرانی ایران در برجام در پی خروج یکجانبه ایالات متحده و بیعملی طرفهای اروپایی در اجرای تعهدات خود ادعا کرد: ما متاسفیم که ایران تصمیمات لازم را نگرفته و اقدامات لازم را برای بازگشت به تعهدات مرتبط هستهای خود در چارچوب برجام انجام نداده است. از این جهت خطر بحران گسترش سلاحهای هستهای در منطقه در نتیجه پیشرفت برنامه هستهای ایران بیشتر شده است.
این دیپلمات اروپایی با بیان این ادعا که ایران باید برای احیای اعتماد جامعه جهانی، اقدامات مشخصی را صورت دهد مدعی شد: اتحادیه اروپا عمیقاً نگران گزارشهای متوالی آژانس بینالمللی انرژی اتمی است که شتاب نگرانکنندهای را درباره برنامه هستهای ایران گزارش میکند. اقدامات ایران، که هیچ توجیه غیرنظامی معتبری ندارد، خطرات مرتبط با اشاعه سلاحهای هستهای بسیار مهمی را به همراه دارد و نگرانیهای شدیدی را در مورد انگیزه ایران ایجاد میکند.
سفیر اتحادیه اروپا در بخش دیگری از اظهارات ادعایی خود به تصمیم ایران برای لغو مجوز تعدادی از بازرسهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی که درچارچوب حقوق حاکمیتی مصرح در ماده ۹ موافقتنامه جامع پادمان صورت گرفت، اشاره و ادعا کرد: ایران باید به طور کامل با آژانس بینالمللی انرژی اتمی همکاری کند تا اجرای توافقنامه پادمان و همچنین نظارت بر برجام را تسهیل و از برخورد مناسب با بازرسان اطمینان حاصل کند.
هالگارد اقدامات ایران در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران) را مانع توانایی آژانس برای تضمین ماهیت صلح آمیز بودن برنامه هستهای ایران خواند و مدعی شد: از ۲۳ فوریه ۲۰۲۱، فرآیند راستیآزمایی و نظارت آژانس در رابطه با اجرای برجام در نتیجه تصمیم ایران برای توقف اجرای اقدامات شفافسازی و پروتکل الحاقی بهطور جدی تحت تأثیر قرار گرفته است. تصمیم یکجانبه ایران در ژوئن ۲۰۲۲ مبنی بر حذف کلیه تجهیزات نظارتی وضعیت را تشدید کرده است [..]ما نگرانی جدی خود را در این زمینه تکرار میکنیم.
هالگارد ضمن تکرار ادعاهای سیاسی علیه برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان مدعی شد: ما قویاً از ایران میخواهیم که مسیر فعالیتهای هستهای خود را تغییر دهد، بدون فوت وقت به تعهدات سیاسی خود در زمینه عدم اشاعه هستهای بازگردد و اجرای کلیه اقدامات نظارتی و راستیآزمایی مرتبط با برجام و همچنین پروتکل الحاقی را از سر بگیرد. این اقدامات همراه با اجرای کامل موافقتنامه جامع پادمان، برای کمک به ایجاد اعتماد بین المللی درباره ماهیت منحصراً صلح آمیز برنامه هستهای ایران ضروری است.
ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریمهای ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید، تحریمهایی که به واسطه برجام رفع شده بود، با تصمیم یکجانبه وی برای خروج از این توافق در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸) بازگردانده شد.
جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۸ سازوکار حل اختلاف را در چارچوب کمیسیون مشترک برجام در سطح وزیران امور خارجه اعضای باقیمانده در این توافق فعال کرد. در نتیجه این نشست، طرفهای عضو برجام با صدور بیانیهای، ۱۱ تعهد را برای جبران خسارتهای اقتصادی ناشی از اقدام یکجانبه آمریکا مطرح کردند.
اما اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریمهای یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هستهای با اعطای فرصتهای ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.
ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده میدادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران میکنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعدههایشان عمل نکردهاند، ایران نیز در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد.
دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد، اما همچنان سیاستهای فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.
مذاکرات برای ازسرگیری اجرای برجام در هشت دور با حضور نمایندگان گروه ۱+۴، اتحادیه اروپا و ایران در وین برگزار شد. هیات آمریکایی نیز به صورت غیر مستقیم در گفتگوها حاضر بود. اما نتیجه مذاکرات به دلیل عواملی همچون تناقض در رفتار، تعلل در تصمیمگیری، زیادهخواهی و طرح درخواستهای جدید از سوی آمریکا معطل ماند.
ایران به عنوان کشوری مسئولیت پذیر همواره اعلام کرده است که برای عقد توافقی پایدار و قابل اتکا که تحریمها را به نحوی تضمین شده رفع کند و موضوعی به عنوان اهرم فشار جهت استفاده علیه ایران در آینده باقی نماند، آمادگی دارد.
منبع: ایرنا
ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان !!!
شما جیب ما را نزنید نمی خواهد به ما کمک کنید ,
اروپا کوچکترین توانایی ندارد. اروپا بدون آمریکا، تف هم به حساب نماید ! همچنان آمریکا ارباب کشورهای غرب و بسیاری از کشورهای دنیاست .
روسیه بدون آمریکا قادره اروپا رو ببلعه پس بهتره خفه شن
سخنان آنهاهیچ ارزشی نداردوکسی حق نداردبه این سخنان هرزگوش کنن ""
حرفهای دروغ وهرزازانسانهای هرزه""
هدف غرب نابودی انسانهاست ""
و اگر اتحادیه اروپا در انجام این امر ناتوان است ، چرا مستقل عمل نمی کند ؟!!
شما فرصت تفاهم را از دست دادید
جنگلی های کثیف!
بزودی ما در تهران برای شما جلسه میگیریم که چه آشی براتون بپزیم
با گستاخی طلب کار شده اند پدر سوخته ها
صدور بیانیه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره برنامه هستهای ایران/ آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام، دشمن درجه یک حکومت نظام جمهوری اسلامی بودن و هنوز هم هستند.
انگلیس دشمن تاریخی مردم ایران است و از سال 1332 تاکنون هم برای همه مردم دنیا ثابت شده است.
اروپا جنایتکار یکی از حامیان اصلی گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی بوده است.
انگلیس جنایتکار یکی از حامیان اصلی گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی بوده است.
فرانسه جنایتکار یکی از حامیان اصلی گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی بوده است.
اروپا جنایتکار از سال 1357 تاکنون در اعتراضات و ناآرامی های ایران نقش دارد و دست داشته است؟!
انگلیس جنایتکار از سال 1357 تاکنون در اعتراضات و ناآرامی های ایران نقش دارد و دست داشته است؟!
فرانسه جنایتکار از سال 1357 تاکنون در اعتراضات و ناآرامی های ایران نقش دارد و دست داشته است؟!
بامداد روز جمعه سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸) تلویزیون رسمی عراق از شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» معاون الحشدالشعبی در حمله تروریستهای آمریکا در نزدیکی فرودگاه بینالمللی بغداد خبر داد و ساعتی بعد وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیهای، رسماً مسئولیت این اقدام تروریستی را برعهده گرفت و اعلام کرد که این ترور به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت آمریکا صورت گرفته است. آمریکا در قبال جنایت ترور شهید سلیمانی «مسئولیت قطعی بینالمللی» دارد. آمریکا را بزرگترین کشور تروریستپرور جهان میدانیم.
مدعیان دروغین حقوق بشر جنایتکار و هم سازمان های بین المللی خیانتکار سگ دست نشانده آمریکا جنایتکار از جمعه سوم ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸) تاکنون هیچ کاری، اقدامی اعتراضی به این جنایات و حشیانه وحشی گری وغیر انسانی آمریکا و مزدورانشان نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
آمریکا جنایتکار همراه چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 2001 تاکنون تسلیحات القاعده تامین می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
آمریکا جنایتکار همراه چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 2001 تاکنون تسلیحات گروه های تروریستی تامین می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
آمریکا جنایتکار همراه چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 2011 تاکنون تسلیحات داعش تامین می کند و همچنان نیز ادامه می دهد.
مشکل برجام به خاطر دخالت و مداخله رژیم صهیونیستی بوده است.
دونالد ترامپ بی ادب رئیس جمهور سابق آمریکا جنایتکار به درخواست نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سال 2018 به صورت غیر قانونی از برجام خارج شده است.
آمریکا یا اروپا مشکلات ما را حل نمی کنند
انتظار حل مشکلات با آمریکا یا اروپا اشتباه است.
اگر انتظار داریم آمریکا یا اروپا مشکلات ما را حل کنند اشتباه می کنیم
آمریکا فقط زبان زور را می فهمد.
اروپا فقط زبان زور را می فهمد.
اغتشاشات اخیر در سازمان های جاسوسی آمریکا، اروپا و اسرائیل و مزدورانشان طراحی شده بود.
مشکل اصلی آمریکا و سه کشور اروپایی با ایران سیاسی بوده است
مشکل اصلی آمریکا و سه کشور اروپایی با ملت ایران از سال 1332 شروع وآغاز شده است
مشکل اصلی آمریکا و سه کشور اروپایی با حکومت نظام جمهوری اسلامی ایران از سال 1357 شروع وآغاز شده است
برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است ولی اما متأسفانه سران بی ادب سه کشور اروپایی جنایتکار مانند سران بی ادب آمریکا جنایتکار از سال 1392 تاکنون درک نمی کنند، نمی دانند و نمی فهمند.