زین الدینی با اشاره به اینکه شهروندان از خرید هر گونه طیور از مراکز دوره گرد خودداری کنند، گفت: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از مرغهای کشتاری در کشتارگاههای صنعتی طیور شهرستان که به روش کاملا بهداشتی و با رعایت موازین اسلامی و بهداشتی و در حضور مسئول فنی بهداشتی و ناظر ذبح شرعی کشتار میشوند، تهیه کنند.
وی با اشاره به اینکه خرید و حمل طیور زنده باعث ماندگاری عوامل بیماری زا در محیط، گسترش و انتشار بیماریها و اختلال در کنترل بیماریهای طیور میشود، افزود: این طیور غالبا از مکانهایی تامین میشوند که وضعیت بهداشتی آنها نامشخص است و شهروندان از خرید مرغ زنده به علت به خطر انداختن سلامت خود و صنعت طیور خودداری کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان بیان کرد: شهروندان برای حفظ سلامت خود و صنعت طیور از خرید مرغ زنده خودداری کنند.
وی گفت: سلامت و کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دامی یکی از وظایف خطیر دامپزشکی میباشد و شبکه دامپزشکی همواره برای صیانت و حراست از سرمایههای دامی تلاش میکند.
زین الدینی افزود: اغلب فروشندگان، مدت زمان طولانی مرغ زنده را در شرایط نامناسب نگهداری میکنند که از یک طرف هم از لحاظ بهداشتی و کیفیت گوشت نامناسب میباشد و از طرف دیگر احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و طیور از جمله آنفلوانزاری فوق حاد پرندگان افزایش مییابد.