آقای فرقانی گفت: در پی اجرای احکام قطعی قضایی و برخورد با تخلفات در حوزه تغییر کاربری اراضی کشاورزی ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز آزاد شد.
وی اظهار کرد: با دستور دادستانی خسروشاه طی اجرای احکام موضوع تبصره دو ماده ۱۰ در اراضی کشاورزی خسروشهر شهرستان تبریز ۱۵۰ مورد تغییر کاربری اراضی تخریب، قلع وقمع و اعاده به وضع سابق شد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بیان اینکه به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان تبریز جلوگیری میشود تاکید کرد: اراضی کشاورزی به عنوان ثروت و امانت جامعه برای نسلهای آتی است و کسانی که از این ثروت و هدیه الهی استفاده میکنند همواره موظفاند از آن به طور صحیح بهرهبرداری و در حفظ و حراست از آن تلاش کنند.
آقای فرقانی با اشاره به این که تجاوز به اراضی ملی و کشاورزی تجاوز به حقوق همه مردم به ویژه نسل آینده این کشور است تصریح کرد: هرگونه تصرف و ساخت وسازهای غیرمجاز در زمینهای کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشور در بخش کشاورزی و رواج بیکاری در جامعه خواهد شد.
وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی بستر تولید غذای شهروندان است تاکید کرد: برای حفظ اراضی کشاورزی و تامین امنیت غذایی مردم این روند در طول سال با جدیت ادامه دارد و گامی برای حفظ قدرت تولید و نیز مبارزه با سودجویان و زمین خواران است.
وی اضافه کرد: صدور مجوز یا پروانه ساخت وساز در اراضی کشاورزی و نیز واگذاری خدمات زیربنایی توسط دیگر نهادها بدون استعلام و دریافت مجوز از جهادکشاورزی ممنوع است و افراد و دستگاههای متخلف طبق قانون به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان تبریز خاطرنشان کرد: خودروهای گشت مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز با بررسی مستمر و حضور فعال در عرصههای کشاورزی و نیز گزارشهای دریافتی از سامانه ۱۳۱ مزارع و باغها را رصد میکنند و با هرگونه اقدام غیرمجاز برابر قانون برخورد خواهند کرد.