جبار کوچکینژاد، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره گرانیهای اخیر ارز و طلا در کشور در ایام انتخابات ۱۱ اسفند و پس از آن گفت: گرانی ارز و طلا دلیل خاصی ندارد، چون اصولا گاهی اوقات تحولات سیاسی یکسری تحولات اقتصادی با خود به همراه دارد.
وی ادامه داد: وقتی یک تحول سیاسی پیش میآید دولت باید سریع در حوزه اقتصاد مراقبتهایی را انجام دهد که متاسفانه این امر انجام نشده و قیمت ارز و طلا بالا رفته است.
نماینده رشت و خمام در مجلس تاکید کرد: بانک مرکزی باید به گرانیهای اخیر ورود کند، چون تلاطم ارز اقتصاد کشور را نابود میکند.
کوچکینژاد اظهار کرد: بعید است که عرضه ربع سکه به صورت مزایدهای بتواند باعث کاهش قیمت شود، چون قبلا هم این اقدام انجام شده و پاسخگو نبوده است بنابراین باید از روشهای دیگر اقتصادی استفاده کنند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: اقدام مردم برای تبدیل سرمایه خود به ارز، سکه و طلا خیلی خطرناک است. هنر دولت باید این باشد که نقدینگی مردم را به سمت تولید بیاورد، اما متاسفانه دولت نتوانسته این کار را انجام دهد.
وی بیان کرد: بیش از ۱۰ هزار همت نقدینگی در بخش خصوصی داریم که رقم بسیار بالایی است و دولت سیزدهم نتوانسته بخش خصوصی را وارد اقتصاد کند. اگر این رقم به هر مسیری برود آن مسیر نابودکننده است به جز تولید که شکوفایی اقتصاد را به همراه دارد.
داستان قاچاق پوشاک سابقه طولانی در ایران دارد این بازار در اختیار بسیاری از کشور ها از جمله بنگلادش،ترکیه،پاکستان و چین است اما تولیدکننده های داخلی پوشاک پشت سر آنها ایستاده اند حالا اما دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران می گوید قراراست مبارزات مستمری برای این کار آغاز شود.
واردات کفش و لباس را با تعرفه حداکثر ۲۵ درصد آزاد کنید هم دیگر قاچاق نمیشود هم مردم برای خرید به دیگر کشور ها نمیروند
نسبت به در آمد هر کسی اضافه ان را به مردم و یاهر شخصیی که مالیات اضافه پرداخته پس میدهت.
مالیاتها خرج کیفیت زندگی خود مردم می شود مالیات ها مصرف خود مردم می شود مدرسه دانشگاه بیمارستان......
در آخر سال درامدها در کتابی ثبت شده و مخارج ها در مقابل ان و همه و همه به طور رایگان به این کتاب ها دسترسی دارند
دانشجویان رشته اقتصاد و سیاسی این کشور از این کتاب ها را بعنوان ابزار مطالعاتی خود استفاده می کنند
در ایران مسئولین بدون نتیجه عمل خود بخشنامه صادر کرده و هزینه به مردم تحمیل می کنند
بدون آنکه در مقابل کسی جوابگو باشند و نسبت به اثرات ان در اقتصاد کلان آگاه باشند و در نتیجه
هر دلار 62 هزارتومان
حال شما اگر چاره با نگه داشتن پول ملی در بانک یا خانه داری برای ما اعلام فرمایید تا شاید راه چاره باشد.