رضا مقدم مدیر جهادکشاورزی میاندوآب با اشاره به فعالیت ۴۶۰ واحد نهالستان در این شهرستان به مساحت ۳۱۵ هکتار، گفت: نهالهای این شهرستان در بین باغداران منطقه جایگاه خاصی دارند و میاندوآب در تولید نهال و زراعت چوب دارای برند ملی و منطقهای است.
وی افزود: تعداد ۶۰ واحد از نهالستانهای شهرستان موفق به اخذ مجوز فعالیت از مؤسسه بذر و نهال کشور شده است که از این واحدها ۲۸ واحد به مساحت ۹۹ هکتار آماده عرضه نهال در سال زراعی جاری است.
مدیر جهادکشاورزی میاندوآب گفت: تولید نهال در شهرستان میاندوآب برای ۹۴۵ نفر به طور مستقیم زمینه اشتغال فراهم آورده است و سالیانه از این محل ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال درآمد عاید نهالکاران شهرستان میشود.
وی اضافه کرد: نهالهای تولیدی در شهرستان در ۲ گروه مثمر و غیرمثمر بوده که نهالهای مثمر بیشتر شامل سیب، گلابی، به، هلو، شلیل، زردآلو، گیلاس، آلو، آلبالو، گردو، بادام و انگور است و نهالهای غیرمثمر اغلب شامل صنوبر، تبریزی و بید است.
مقدم اضافه کرد: نهالهای تولیدی در شهرستان میاندوآب از کیفیت بالایی برخوردار هستند و به نقاط مختلف کشور و کشورهای همسایه از جمله عراق صادر میشود.
وی خواستار پیگیری راه اندازی منطقه اقتصادی و نمایشگاه دائمی عرضه نهال در شهرستان، اطلاع رسانی مناسب درخصوص معرفی نهالستانهای مجوزدار، تشکیل اتحادیه نهالکاران، بروزرسانی و تهیه لیست مشخصات کامل نهالکاران شامل پروانه فعالیت، آدرس، شماره تلفن همراه، ایمیل، درگاه اینترنتی، اینماد و لوگو شد.