مهدی حسینپور، مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت : طبق تأکید و پیگیری رئیس سازمان ملی استاندارد، مبنی بر اهمیت صدور نشان حلال برای محصولات غذایی تولید شده در کشور، با یاری خداوند و تلاش کارشناسان ساعی اداره کل توانستیم با صدور ۳۰ پروانه استاندارد حلال رتبه خوبی را در در بین ۳۱ استان کشور کسب کنیم که با توجه به تعداد واحدهای صنایع غذایی مستقر در استان کسب این رتبه بسیار ارزشمند و با اهمیت است.
وی در خصوص اهمیت نشان حلال، افزود: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیراسلامی است.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیراسلامی ضروری است.
وی ابراز امیدواری کرد، که با اجرای فعالیتهای استانداردهای حلال کشور جمهوری اسلامی ایران بتواند سهم قابل توجهی از تجارت جهانی حلال را از طریق صادرات غیرنفتی به خود اختصاص دهد.
حسینپور تصریح کرد: طبق برنامه سازمان ملی استاندارد با همت مسئولان و تلاش صاحبان صنایع، ایران موفق شود رتبه نخست تجارت حلال تا سال ۱۴۱۴ را در سطح کشورهای منطقه و قرار گرفتن در بین ۵ کشور اول عضو سازمان همکاریهای اسلامی (OIC) را کسب کند .