آیین تاسیس کارگروه هنر و فرهنگ انجمن نخبگان شاهد و ایثارگران فارس با حضور سردار ابراهیم بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، سردار سعید کوشکی جهرمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس، امین رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناروی، هنرمندان شاهد و ایثارگر در محل پارک علم و فناوری فارس برگزار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در این مراسم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند کسانی که در انتخابات شرکت کردند، وارد عرصه جهاد شدند بنابراین حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ماه امسال دشمنان را از به سرانجام رسیدن نقشههای شوم خود مایوس کرد.
سردار سعید کوشکی جهرمی به بررسی جایگاه فرهنگ و هنر در جوامع پرداخت و بیان کرد: سه سپهر صنعت، علم و فرهنگ در هر جامعهای وجود دارد که صنعت و علم منجر به ثروت میشود از این رو ثروت باید به هویت تبدیل شود چراکه همه جوامع بدون هویت نمیتوانند به سرمنزل مقصود برسند بنابراین اهمیت فرهنگ بسیار قابل توجه است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس تصریح کرد: دشمنان از راه فراموشی تاریخ و تزریق آینده نامفهوم و آرمانی به دنبال انحراف جوانان هستند و تلاشآنها برای تغییر فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی از طریق استفاده از ابزارهایی همچون هنر، رسانه و ... قابل مشاهده است بنابراین باید فرهنگ و هنر را بیش از پیش مورد توجه قرار داد.
این مدرس دانشگاه، هنر را اثر گذار دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب با هنرمندان تمامی عرصهها جلسات مستمر و دائمی دارند که نشان از اهمیت پرداختن به مقوله هنر دارد و تنها ۵۷ کتاب در حوزه دفاع مقدس تقریظ کردند.
او، یکی از راههای انحراف جامعه را ایجاد شبه هنر توسط دشمنان و نظام لیبرالیسم عنوان کرد و ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت را باید ترویج داد و در این بحبوحه جنگ شناختی، قهرمانانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید حاج عبدالله اسکندری و... را به جوانان معرفی کرد.
کوشکی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که «راهیان نور مهندسی فرهنگی نظام اسلامی است.» بنابراین این سفر معنوی فرصتی برای انتقال فرهنگ غنی شهدا به نسل جوان است، اما باید با ابزار هنر این انتقال را تداوم بخشید.
بنابه گفته این مقام مسئول، نخبه حقیقی فرصتمدار، خستگیناپذیر و خلاق بوده و مهمترین ویژگی آنها انتخاب متفاوتترین راه است از این رو نخبگان عرصه هنر باید فرهنگ شهدا را برجسته کنند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس با بیان اینکه از آثار هنرمندان شاهد و ایثارگر فارس حمایت میکنیم، گفت: از تدوین کتاب دفاع مقدس، فعالیتهای هنری و آثار هنرمندان شاهد و ایثار فارس حمایت خواهیم کرد و در زیباسازی ۱۶۰ یادمان شهید گمنام استان فارس نیز میتوان از هنر این قشر بهره برد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس نیز در این مراسم با اشاره به نقش انجمن نخبگان شاهد و ایثارگر فارس اظهار کرد: در مسائل گوناگون بنیاد شهید و امور ایثارگران نیازمند کمک و همراهی اعضای جامعه ایثارگری است و نقشآفرینی ایثارگران و فرزندان شاهد در حوزههای مهمی همچون مسکن، اشتغال، معیشت، فرهنگی و هنری، قضایی خواهد بود.
ابراهیم بیانی با بیان اینکه دبیرخانه انجمن نخبگان شاهد و ایثارگر فارس مجددا راهاندازی شد، ادامه داد: در این انجمن، یک هزار نفر از جامعه ایثارگری فارس در تخصصهای متعدد ثبتنام کرده بودند که انجمن پس از سالها نیمه فعال بودن دوباره آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه با حضور متخصصان ایثارگر یقینا آسیبشناسی حوزه ایثار و شهادت انجام خواهد شد، تاکید کرد: در سه مقوله ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، غنیسازی اوقات فراغت جامعه ایثارگران و اشتغالزایی نیازمند کمک نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر استان هستیم که امیدواریم با تشکیل کارگروههای تخصصی ذیل انجمن، بتوانیم به سمت هدفهای والا گام برداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در بخش دیگری از سخنان خود بر ترویج هنر سالم و سازنده اسلامی و ایرانی تاکید کرد و گفت: با استفاده از زبان گویا و رسا «هنر» میتوان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات موثری انجام داد از این رو آماده حمایت و استفاده از ظرفیت ویژه هنرمندان ایثارگر و شاهد در کنار سایر هنرمندان هستیم.
سعیدرضا کامرانی، دبیرکارگروه هنر و فرهنگ انجمن نخبگان شاهد و ایثارگران فارس نیز در این نشست به بیان اهمیت جایگاه هنر در جامعه پرداخت و ظرفیت عظیم هنرمندان ایثارگران استان پرداخت.