کیارش بیرانوند با اشاره به موضوع ایجاد بازارچه آبزیان در لرستان، اظهار داشت: ما در سال ۹۵ درخواست ایجاد بازارچه آبزیان را به مجموعه شهرداری خرمآباد ارائه دادیم.
چرا بازارچه آبزیان لرستان هنوز ایجاد نشده است؟
وی عنوان کرد: شورای شهر وقت، مجوز این امر را با تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض داد، همان موقع ما در کمیسیون تغییر کاربری مجوز هزار مترمربع زمین را برای تغییر کاربری گرفتیم.
مدیرکل شیلات لرستان با بیان اینکه شهرداری در آن زمان هزینهای بابت ایجاد این بازارچه آبزیان از شیلات استان اخذ کرد، گفت: از همان زمان ابتدا به ما اعلام شد که باید بخش خصوصی در این زمینه ورود کند و دولت نباید ورود کند.
بیرانوند با تأکید بر اینکه بیش از هفت بار ما از طریق روزنامهها اعلام کردیم که بخش خصوصی دراینرابطه ورود پیدا کندّ باوجوداینکه ما زمین را تأمین کرده بودیم، اما کسی نیامد، افزود: شیلات استان اعتبار دارد، با پیگیریهای صورتگرفته، قولهایی به ما داده شده که اجازه بدهند خود شیلات این بازارچه را ایجاد کند.
وی ادامه داد: امیدواریم بهزودی استارت این پروژه زده شود.
از «شهر شیلاتی» چه خبر؟
مدیرکل شیلات لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به مصوبات سفر اول رئیسجمهور به لرستان در حوزه شیلات، گفت: ما در این سفر احداث ۱۰ مجتمع پرورش آبزیان را پیشنهاد دادیم، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در این زمینه پیشبینی و مصوب شده است.
بیرانوند، گفت: ما استارت کار را در پنج مجتمع در استان زدهایم، امیدواریم با اختصاص این ۱۵۰ میلیارد بتوانیم پنج مجتمع باقیمانده را هم شروع کنیم.
وی همچنین به موضوع ایجاد «شهر شیلاتی» در لرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا تفاهمنامهای را با قرارگاه خاتم منعقد کردیم.
مدیرکل شیلات لرستان، بیان داشت: باید زیرساختها را دراینرابطه آماده کرد، اعتبار این تفاهمنامه باید از طریق محل فروش اموال وزارت جهاد است که هنوز عددی تحقق پیدا نکرده که ما بگوییم سهم داریم، از طرف دیگر ما با اعتبارات خودمان مطالعات زیستمحیطی، بیوتکنیک، نقشهبرداری و… را در حال انجام داریم تا وارد فاز اجرا شویم.
بیرانوند، گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا زیرساختها آماده شود.
منبع:مهر