۱۸۵ میلیارد ریال اعتبار برای خریداری ناوگان مکانیزاسیون

۱۰۲ دستگاه انواع کارنده به ناوگان مکانیزاسیون چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

سیروس بیک‌بکان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۰۲ دستگاه انواع کارنده شامل خطی کار، ردیف‌کار، ریزدانه کار و کشت مستقیم با ۱۸۵ میلیارد ریال اعتبار خریداری و به ناوگان مکانیزاسیون این استان اضافه شد.

وی افزود: از این تعداد ۵۰ دستگاه انواع کارنده شامل خطی کار، ردیف کار، ریزدانه‌کار و کشت مستقیم با ۱۰۰ میلیارد ریال از خط اعتباری مکانیزاسیون و همچنین ۵۲ دستگاه نیز انواع کارنده از محل طرح جهش تولید در دیم‌زار‌ها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ خریداری شده است.


بیشتر بخوانید


بیک‌بکان اضافه کرد: خرید این دستگاه‌ها در کنار دستگاه‌هایی که از سال‌های قبل در راستای توسعه کشت مکانیزه غلات خریداری شده است موجب شد از ۸۵ هزار هکتار سطح غلات شامل گندم و جو آبی و دیم و کلزای استان ۶۰ هزار هکتار آن معادل ۷۰ درصد به صورت مکانیزه کشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، سرعت‌بخشی و روان‌سازی در عملیات کاشت، انجام کشت به موقع غلات، رعایت تراکم مناسب بذر در واحد سطح، برقراری سطح سبز یکنواخت، استقرار مناسب گیاه، داشتن گیاهچه سالم، صرفه جویی در مصرف نهاده‌ها شامل بذر، کود و سم و کاهش مصرف انرژی از مزایای افزایش ضریب مکانیزاسیون در این استان است.

وی، مدیریت بهتر علف‌های هرز و بهداشت مزرعه، صرفه‌جویی در هزینه‌های کارگری، جا گذری و تغذیه مناسب کود‌ها که موجب می‌شود ریشه راحت‌تر به کود دسترسی پیدا کند، کاهش هزینه‌های تولید را از جمله دیگر مزایای افزایش ضریب مکانیزاسیون عنوان کرد.

بیک بکان ادامه داد: افزایش ضریب مکانیزاسیون هزینه‌های تولید را کاهش و افزایش بهره‌وری عملکرد در واحد سطح را به دنبال دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار