سازمان ملی مهاجرت و بیمه سلامت با امضای تفاهم‌نامه‌ای امکان برخورداری اتباع خارجی مجاز را از خدمات بیمه درمانی فراهم کردند.

برداشتن موانع بیمه‌ درمانی برای اتباع خارجی یکی از دغدغه های این قشر و نهادهای خدماتی بوده است. یکی از عوارض فقدان بیمه درمانی اتباع خارجی، بار سنگین هزینه درمانی این قشر بر دوش نظام سلامت و درمانی و بخش های بیمارستانی و پزشکی بود.

عبدالله مبینی رییس سازمان ملی مهاجرت روز سه شنبه در آیین امضای تفاهم نامه با سازمان بیمه سلامت ایران برای بیمه درمانی اتباع گفت: موضوع سلامت اتباع نباید به جمهوری اسلامی خلاصه شود و بار آن بر دوش کشور قرار گیرد بلکه باید نهادهای بین‌المللی را در این زمینه مسئولیت‌پذیر کنیم.

وی اظهار داشت:‌ مهمترین دغدغه ما انتقال بیماری و مشکلات بهداشتی به جامعه از سوی اتباع است و برای همین مساله خود را ملزم می‌دانیم سلامت اتباع را ارتقا دهیم.

رییس سازمان ملی مهاجرت، ارتقای سلامت اتباع را برای جلوگیری از مشکلات بهداشتی اجبار دانست و افزود: متاسفانه نتوانسته‌ایم حمایت‌های بین‌المللی را برای سلامت اتباع جلب کنیم و فرصت‌های بسیاری را از دست داده‌ایم.

مبینی تاکید کرد: این تفاهمنامه گام بزرگی در توسعه سلامت در جامعه میزبان و مهمان است و نفعی مشترک دارد که از هزینه‌های سنگین پیشگیری، درمان و نگهداری جلوگیری می‌کند.

رییس سازمان ملی مهاجرت گفت: اختلاف سطح در نظام بهداشت کشور با همسایگان وجود دارد که این اختلاف سطح باید برداشته شود.

مدیرعامل بیمه سلامت هم در این مراسم با تاکید بر اینکه ساماندهی پوشش بیمه‌ای اتباع یک اولویت در نظام سلامت کشور است، افزود: متاسفانه پیش از این وضعیت بهداشت و سلامت اتباع مبهم بود.

محمدمهدی ناصحی به هزینه سنگین درمان اتباع در بیمارستان‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر این کشور با بار بزرگ هزینه پیشگیری مواجه است.

به گفته مدیر عامل بیمه سلامت، خوشبختانه با امضای این تفاهم‌نامه، گامی بزرگ برای خدمت به سلامت و بهداشت اتباع و مهاجران برداشته خواهد شد.

معاون اجتماعی سازمان ملی مهاجرت نیز در این آیین که در سازمان ملی مهاجرت برگزار شد، اظهار داشت:بیمه پایه و درمانی اتباع خارجی دارای مجوز اقامت که با همکاری بیمه سلامت و سازمان ملی مهاجرت صورت گرفت گامی بزرگ برای خدمات درمانی به این قشر است.

بهزاد مرادی‌پور با بیان اینکه اتباعی که در این طرح حضور دارند، باید شناسه یکتا داشته باشند که از سوی وزارت کشور صادر می شود، اظهار داشت: اتباع با مراجعه به سامانه سما و مراجعه به تمامی دفاتر سازمان مهاجرت و استانداری‌ها شناسه یکتا را دریافت کنند.

وی با یادآوری این نکته بیمه درمانی تنها برای اتباع قانونی و دارای مجوز اقامت ارائه می‌شود، افزود: طبق این تفاهمنامه برخورداری از بیمه درمانی برای تمامی اتباع مجاز الزامی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۹ ۲۳ اسفند ۱۴۰۲
اول اتباع غیر قانونی از کشور خارج کن بعد سایرین را بیمه کن