محمدرضا سید حسینی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون در واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان، ۲۳ میلیون و ۶۶ هزار و ۵۵۹ قطعه جوجهریزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با این میزان جوجهریزی، افزون بر ۳۹ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: بهمنظور افزایش ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۳۲۷ واحد ۲۰ هزارقطعهای مرغ گوشتی و ۱۵ واحد مرغ تخمگذار ۲۰ هزارقطعهای با سرمایهگذاری بیش ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی در حال ساخت است .
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰۰ واحد مرغداری ۲۰ هزارقطعهای فعال با ظرفیت ۸ میلیون قطعه در هر دوره در استان سیستان و بلوچستان مشغول تولید هستند.