طرح مدیریت بهداشت محیط و سلامت نوروزی در ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفند آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ادامه دارد.

در این طرح کارشناسان مرکز بهداشت به مراکز تهیه و تولید شیرینی به ویژه زولبیا و بامیه مراجعه و بر کار آنها نظارت می‌کنند. 

باب الحوائجی کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه مهمترین مورد در این بازدید‌ها اندازه گیری دما، مواد، ترکیبات و روغن مصرفی است که نباید از ۱۸۰ درجه بالاتر باشد، گفت: حتما باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود و این روغن روزانه تعویض شود و دمای آن بیش از حد بالا نرود.

رییس گروه سلامت محیط کار شهرستان همدان به شهروندان توصیه کرد هنگام تهیه زولبیا و بامیه به عطر و بوی تازگی آن توجه داشته باشند.
امیررضا ملکیان گفت: زولبیا و بامیه باید شفاف و درخشان باشد و ذرات سیاه و کدر روی آن دیده نشود، داخل جعبه‌های استاندارد عرضه شود و متصدیان بهداشت فردی را رعایت کنند.

او از شهروندان خواست در صورت دیدن تخلف با سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت یا شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.
قیمت مصوب وزارت صمت برای زولبیا و بامیه هر کیلو خالص فروشی ۱۱۸ تومان و بدون جعبه ۱۳۵ تومان تعیین شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.