دانشمندان هشدار میدهند که در ۲۴ سپتامبر ۲۱۸۲، اگر بشریت هیچ اقدامی برای جلوگیری از برخورد سیارک بنو انجام ندهد، سیارک با سرعت ۳۶ ماخ یا ۲۷۰۰۰ مایل در ساعت با سطح زمین برخورد خواهد کرد که برابر با برخورد قطار باری با سیاره زمین است.
سیارک بنو در ۱۱ سپتامبر ۱۹۹۹ توسط دانشمندان آزمایشگاه لینکلن در موسسه فناوری ماساچوست، نهادی که مسئول نظارت بر آسمان و جستجوی تهدیدات احتمالی است، کشف شد.
این سیارک فوراً مورد توجه قرار گرفت؛ زیرا سطح تاریک آن ترکیبی غنی از کربن را نشان میداد، به این معنی که یک نوع نادر از سیارک بود که میتوانست اطلاعات زیادی در مورد مواد اولیه حیات و پایههای یک جهان قابل سکونت ارائه دهد.
دانشمندان به بنو به دلیل تهدید قابل توجهی که ایجاد میکند٬ علاقهمند هستند. اگر با زمین برخورد کند، مسیر آن در جو چندین برابر درخشانتر از خورشید به هنگام ظهر خواهد بود.
این برخورد، انفجاری از انرژی معادل ۱۴۵۰ مگاتن تی ان تی را ایجاد میکند. برای در نظر گرفتن این موضوع، کل انرژی تولید شده در طول تمام آزمایشهای هستهای در طول تاریخ ۵۱۰ مگاتن تخمین زده میشود، بنابراین فرود ضربهای بنو در یک لحظه این مقدار را سه برابر میکند.
برخورد بنو همچنین دهانهای به عرض چهار مایل و عمق نیم مایل ایجاد میکند که باعث وقوع زمینلرزهای به بزرگی ۶.۷ ریشتر میشود.
حدود ۱۵ ثانیه پس از برخورد، مناطقی در دهها مایلی دهانه آتشفشانی مشاهده خواهد شد که توسط مسیر مافوق صوت بنو در اتمسفر پیش میرود و انرژی عظیمی را در سطح با بادهایی ۲۰ برابر قویتر از طوفان رده ۵ آزاد میکند. موج صوت این برخورد بلندتر از ارکستری از آژیرهای حمله هوایی است که از هر جهت به صدا در میآید.
خانههای مسکونی با خاک یکسان میشوند، تعداد کمی از بازماندگان بر اساس موقعیت مکانی و شانس تصادفی پیدا خواهند شد. ساختمانهای اداری و پلهای بزرگراه فرو میریزند و تغییر شکل میدهند و پس از ۱۵ ثانیه دیگر، کمتر از یک دقیقه پس از برخورد اولیه بنو، تکههایی از خاک و سنگ به شدت در این منطقه آسیب پراکنده خواهد شد و شاید بزرگترین تخته سنگهای پرتاب شده توسط Bennu به اندازه ساختمانهای ۱۶ طبقه باشد.
منبع: دیلی میل