اعظم روانشاد در آیین اختتامیه جشنواره ملی داستانک کودک فلسطینی اظهار کرد: نسلکشیهای رژیم صهیونیستی نباید به فراموشی سپرده شود و باید با تولید آثار مجازی، کلیپ، انیمیشن، نقاشی و شعر، داستان، داستانک، بیانگر مطالبات مردمی باشیم که سالیان سال در مقابل ظلم ایستادگی میکنند.
وی گفت: تاکنون فعالیتهای خوبی به کمک هنرمندان و نویسندگان در حمایت از مردم غزه انجام شده اما این فعالیتها باید با حضور متفکران به جریانی ماندگار تبدیل شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بر ضرورت تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی از سوی انجمنها و موسسات قرآنی تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در گام دوم انقلاب بر حضور جوانان تاکید شده است، در سال ۱۴۰۳ که آغاز و پایانش با ماه مبارک رمضان می باشد امیدواریم شاهد اجرای برنامههای فرهنگی با محوریت برنامههای تراز انقلاب اسلامی با حضور هر چه بیشتر جوانان باشیم.
روانشاد با تأکید بر لزوم بهرهگیری از جوانان برای تولیدات فرهنگی و هنری تراز انقلاب گفت: از ایدهها و خلاقیتهای در تراز انقلاب اسلامی حمایت میکنیم.
وی بیان کرد: ۵۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی داستانک کودک فلسطینی ارسال شد و از سوی چهار داور در دو مرحله مورد ارزیابی قرار گرفتند که ۵۰ اثر به مرحله دوم داوری راه یافت که در نهایت در آیین اختتامیه ۱۳ اثر مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی افزود: نخستین جشنواره ملی داستانک فلسطین به همت انجمن داستاننویسی لرستان و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت فرهنگی هنری سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان و بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، در راستای همدردی با مادران و کودکان مظلوم غزه برگزار شد