زولبیا و بامیه چطور وارد ایران شد؟

ویدئویی از تاریخچه ورود زولبیا و بامیه به ایران را در این مطلب مشاهده می‌کنید.

زولبیا و بامیه از دوره ناصری در ایران رواج یافت و مظفرالدین شاه هم گاهی آرزو می‌کرد زودتر رمضان برسد و از این شیرینی‌ها بخورد. حال کارشناسان این دو شیرینی را برای هندوستان و ترکیه می دانند.

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۴ ۲۶ اسفند ۱۴۰۲
خوب بود :)