مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی مجموعه دامپزشکی استان یزد از ۱۹ اسفند ماه آغاز شده و تا ۲۲ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
فاطحی نیا افزود: در این طرح که ویژه نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان و نوروز هست همکاران ما در سه و چهار اکیپ ثابت و سیار مشتمل بر پنجاه و پنج نفر بازرس بهداشتی فعالیتهای خود را آغاز کرده اند.
او ادامه داد: طبق برنامه ریزیها مراکز استحصال گوشت عرضه و فرآوری و توزیع تحت نظارتهای دامپزشکی خواهد بود.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: شهروندان ما میتوانند هرگونه تخلف و یا سوالاتی را از طریق سامانه پانزده دوازده ۱۵۱۲ با همکاران و بازرسین در میان بگذارند تا بتوانند در اولین فرصت پیگیر تخلفات بهداشتی باشند.
فاتحی نیا همشهریان گرامی توجه داشته باشند که در هنگام خرید محصولات گوشتی هنگام مراجعه لاشههای گوسفندی باید دارای لیبل باشند که لیبل آبی گوشت بره نرنده و لیبل زرد گوشت ماده است وهنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضا نیز توجه داشته باشند.
همچنین در مراکز عرضه گوشت چرخکرده آماده ممنوع بوده و باید در حضور خود مشتری چرخ شود.
تنها مراکزی که دارای مسئول بهداشت هستند و دارای لیبل و تاریخ هستند میتوانند گوشت چرخ کرده آماده در بسته بندیهای مناسب داشته باشند