جاوید، مدیر مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان گفت: مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سمنان از سوی مدیرکل دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان قطب مطالعاتی بهداشت، سلامت و ایمنی غذایی انتخاب شد.
وی گفت: انتخاب مرکز بهداشت دانشگاه سمنان بهعنوان قطب مطالعاتی بهداشت، سلامت و ایمنی غذایی بهواسطه فعالیت گروه بهداشت مواد غذایی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان و حمایتهای معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه بوده که خود نیز از اعضای هیأت علمی این دانشکده است.
جاوید با بیان اینکه بیماریهای جسمی و روانی میتواند کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار دهد، افزود: برگزاری وبینارها، سخنرانی و کارگاههای آموزشی با محوریت بهداشت، سلامت و ایمنی غذایی پیشبینی شده است.