حسین نظری در آیین بهرهبرداری از پروژههای شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع تهران که با حضور شماری از مدیران شهری برگزار شد، گفت: توسعه کمربند سبز تهران یکی از مسائلی است که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن پراخته شده، بهطوریکه در سال ۱۴۰۰، حدود ۱۲۵۰ هکتار، در سال ۱۴۰۱، حدود ۱۵۰۰ هکتار و در سال ۱۴۰۲، حدود ۲۰۰۰ هکتار کمربند فضای سبز شهر تهران طراحی و اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال آینده پرونده کمربند فضای سبز شهر تهران بسته خواهد شد، افزود: تا رسیدن به ۵۰ هزار هکتار طرح کمربند سبز تهران، ۱۸۵۰ هکتار باقیمانده که انشاءالله سال آینده ۳ هزار هکتار به جای ۱۸۵۰ هکتار کمربند شهر تهران اجرا خواهد شد و ما از مرز ۵۰ هکتار کمربند فضای سبز شهر تهران خواهیم گذشت.
نظری همچنین با اشاره به آبرسانی به فضای سبز شهر تهران تاکید کرد: در این بخش از ظرفیتهای جدید با همراهی وزارت نیرو استفاده شده است.
معاون شهردار تهران به ایمنسازی ساختمانهای ناایمن اشاره کرد و گفت: در این بخش تعداد ساختمانها به شهرداری ارائه شد و در یک فرآیند مدون ایمنسازی ساختمانهای ناایمن شروع شد و تعداد آنها از ۱۲۹ ساختمان به حدود ۷۸ ساختمان کاهش پیدا کرده است. در حوزه سازمان زیباسازی نیز در سال جاری پویشهای مختلفی از جمله پویش ایران ما و ... اجرا شده که مورد استقبال شهروندان قرار گرفته است.
نظری به موضوع ساماندهی دستفروشان اشاره کرد و افزود: این کار با همکاری شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران و شرکت شهربان و حریمبان عملیاتی شده و اتفاقات خوبی در این بخش رخ داده است.
وی با انتقاد از انداختن ته سیگارهای شهروندان در کنار بزرگراههای شهر تهران، گفت: در این زمینه انتظار میرود که نسبت به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند چرا که جمعآوری تهسیگارها در کنار بزرگراهها کار بسیار سختی برای پاکبانان محسوب میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران همچنین به حضور شهرداری تهران در سطوح ملی اشاره کرد و گفت: حضور در مترو پل، سیل امامزاده داوود و پیادهروی اربعین از جمله مواردی است که شهرداری تهران حضور پررنگی در این زمینهها داشته است.
وی به ویژه برنامههای استقبال از بهار اشاره کرد و افزود: در این بخش نیز اقدامات خوبی در سال جاری با مشارکت مناطق و شرکتها و سازمانها انجام شده است و امسال متفاوت از سالهای گذشته است از آن جمله میتوان به گلآرایی و نصب المانها در سطح شهر تهران اشاره کرد.
منبع: ایسنا
ولی چرا به دو طرف مترو تهران که پر از پلاستیک و زباله است
عمر پلاستیک بیش از صد سال است
و رها کردن زباله در خیابان ها
اصلا در بعضی مناطق .اصلا سطل زباله وجود ندارد
بعد جریمه سنگین برای از بین بردن محیط زیست
تا کسی جرات نکند که به پرندگان و حیوانات غذا بدهند
مثل امریکای شمالی .250 دلار جریمه تا....