دکتر عباس رضائیان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: از آنجا که منطقه دشت ارژن یکی از مسیرهای اصلی تردد مسافران در تمام طول سال است و با توجه به لزوم نظارت و توجه بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی که در این مسیر قرار دارند، طرح ضربتی بازرسی از مراکز حساس این منطقه از شهرستان شیراز با تاکید بر رعایت ملزومات بهداشت محیط و کنترل نقاط بحرانی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه مراکز طبخ مواد غذایی انجام شد.
او افزود: با توجه به اهمیت حفظ سلامت و رفاه شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا و مسمومیتهای غذایی و با توجه به اینکه منطقه دشت ارژن در مسیر تردد مسافران قرار دارد، طرح ضربت بازرسی از مراکز حساس این منطقه، در روزهای پایانی سال انجام شد.
رضائیان زاده ادامه داد: در این برنامه ۱۲ بازرس بهداشت محیط در قالب ۶ تیم بازرسی از ۳۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس بازدید کردند و برای تعدادی از مراکز متخلف اخطار کتبی صادر شد و متصدیان ۷ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و پیشنهاد تعطیلی ۲ مرکز نیز در دستور کار قرار گرفت.
این مقام مسئول با بیان اینکه در این بازدید، ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد معدوم شد، اضافه کرد: همچنین ۱۱ نمونه میکروبی آب مصرفی از نقاط مختلف برداشت و به آزمایشگاه باکتریولوژی مرکز بهداشت شهدای انقلاب ارسال شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خواستار توجه بیشتر شهروندان و مسافران به رعایت اصول بهداشتی در طول سفر شد و افزود: لازم است مسافران از خرید مواد غذایی، به ویژه غذاهای خانگی از فروشندگان دوره گرد و خرید مواد غذایی بدون پروانه ساخت (سیب سلامت) و سایر مشخصات بهداشتی از جمله تاریخ تولید، انقضا و آدرس کارخانه پرهیز کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، گزارش خود را به شماره تلفن ۱۹۰ رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت اعلام کنند.