جمعی از چهرههای شناخته شده سیاسی افغانستان که جبههای موسوم به " شورای مقاومت ملی برای نجات افغانستان " را تشکیل داده اند، در پیامی ضمن تبریک نوروز به مردم افغانستان و کشورهای حوزه تمدنی نوروز اعلام کرد: نوروز به عنوان پدیدۀ تمدنی و هویتی و سنت کهنسال مردم افغانستان و ملتهای منطقه و یکی از عوامل پیوند دهنده هویت مشترک مردم افغانستان و کشورهای حوزه تمدنی نوروز است و جشنی که با هیچ آیینی تعارض ندارد.
عبدالله عبدالله رییس سابق شورای عالی مصالحه ملی افغانستان نیز در پیام نوروزی خود گفت: فرا رسیدن نوروز باستانی و آغاز سال نو هزار و چهار صد و سه هجری خورشیدی به مردم متدین افغانستان و ملتهای حوزۀ تمدنی نوروز تبریک و تهنیت باد.
محمد محقق رییس حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان نیز در پیام نوروزی خود اعلام کرد:فرا رسیدن نوروز باستان و حلول سال جدید شمسی هزار و چهار صد و سه و جشن میله گل سرخ را به ملت شریف افغانستان و تمام مردمان حوزه تمدنی نوروز تبریک گفته برای همگان بهروزی، ثبات و رفاه اقتصادی آرزو میکنم.
در کابل جشن ویژه نوروز همانند سالهای گذشته در زیارتگاه موسوم به " سخی " همزمان با لحظه تحویل سال برگزار شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از شهروندان کابل برگزار شد، پرچم ویژه سال نو در میان شور و شعف جمعی از شهروندان برافراشته شد.
اهتزاز این پرچم (موسوم به جهنده سخی) به نماد تحویل سال در افغانستان تبدیل شده است که همه ساله روز اول نوروز در مراسمی برافراشته میشود.
این سومین سال است که جشن نوروز به عنوان جشن رسمی از تقویم رسمی افغانستان حذف شده است، اما مردم این کشور به آداب و رسوم دیرینه نوروز همچنان پایبند هستند.