امید خلیلزاده مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی گفت: با توجه به حساسیت نظارت بهداشتی بر توزیع و عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز و ماه رمضان، اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی در سراسر استان از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ عصر فرآیند نظارت بر اماکن توزیع و عرضه انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی را انجام میدهند.
وی اضافه کرد: در همین راستا در ایام تعطیلات نوروزی تعداد ۸۰ تیم بازرسی بهداشتی دامپزشکی با بکارگیری ۱۲۰ نفر ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی از تاریخ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۳ در دو شیفت کاری در سطح استان به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعالیت میکنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانغربی همچنین افزود: حضور مستمر مدیرکل، معاونان و روسای ستادی در اداره کل و انجام امورات نظارتی، سرکشی به فعالیتهای بخشها، نظارت بر فعالیت بخشهای آزمایشگاهی و مراکز تشخیص و فعالیت قرنطینههای بین استانی و مرزی، از اقدامات شاخص این اداره کل در ایام تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ است.