با اجرای طرح نوروزی سلامت از پانزدهم اسفند تاکنون، ۷ تُن انواع مواد غذایی فاسد در قم کشف و معدوم شده است.

 محمدتقی دبیری ،کارشناس مسئول معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: ۷ تُن مواد غذایی غیربهداشتی در حدود پنج هزار مورد بازرسی، معدوم و توقیف شدند.

وی افزود: همچنین از آغاز طرح نوروزی سلامت تاکنون، یکهزار و ۱۳۱ مورد کلر سنجی از شبکه شهری و ایستگاه‌های توزیع آب انجام شد.

وی همچنین به انجام بازرسی‌های بهداشتی در اماکن بین راهی اشاره کرد و گفت: از ۱۵ اسفند پارسال تاکنون، شرایط طبخ و نگهداری مواد غذایی ۲۹۰ مورد از مراکز بین راهی مورد بررسی کارشناسان بهداشت قرار گرفت.

دبیری افزود: در مجموع با بازرسی‌های انجام شده در این حوزه، ۳۱ مکان عمومی بین راهی و رستوران که از آیین نامه ماده ۱۳ تخطی کردند به مراجع قضایی معرفی و یک مورد نیز پلمپ شد.

آیین نامه ماده ۱۳، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است که طبق آن مراکزی که نواقصی در بهداشت فردی، ابزار کار، ساختمان و موادغذایی داشته باشند به مراجع قضایی معرفی و یا پلمپ می‌شوند.

طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند آغاز شده و تا ۲۵ فروردین امسال ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.