بختیار خلیقی امروز در نشست خبری بررسی برنامههای استان برای تحقق شعار سال که با حضور استاندار کردستان برگزار شد، اظهار داشت: تولید راهگشای دغدغه معیشت مردم است و سازمان صمت در این زمینه ورود کرده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: در دو سال اخیر سند راهبردی استان را نهادینه کردهایم و در سالهای ۴۰۱ و ۴۰۲ به تحقق شعار سال در استان در مباحث تولید رسیدهایم.
وی افزود: برای شعار امسال، تکمیل طرحهای نیمهتمام بخصوص طرحهای پیشران در برنامه داریم که عمدتا صنایع معدنی است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اعلام اینکه تا پایان سال ۱۴۰۵ زنجیره فولاد در استان به بهرهبرداری خواهد رسید،ادامه داد: جذب سرمایهگذار خارجی در برنلمه صنعت، معدن و تجارت استان قرار دارد که در سال گذشته حدود ۶۷ درصد نسبت به سال قبل آن رشد داشت و نسبت به صدور مجوز سرمایهگذاری تسهیل شده است.
وی عنوان کرد: فعالسازی واحدهای راکد و نیمهفعال در برنامه صمت کردستان قرار دارد همانگونه که سال گذشته ۱۱ واجد به چرخه تولید بازگشتند.
خلیقی اضافه کرد: برای رسیدن به رشد تولید و تحق شعار سال الزاماتی در سند راهبردی دیده شده است و در زمینه زمین صنعتی نیز با جذب اعتبارات بیشتر میتوان به هدف رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: تولید محصولات کشاورزی در استان در ابتدای دولت سیزدهم ۲.۵ میلیون تن بوده و براساس برنامه ریزی تا پایان باید تا پایان همین دولت به ۴.۳ میلیون تن افزایش یابد.
پیمان اسکندری با بیان اینکه میزان تولیدات محصولات کشاورزی استان تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۳.۶ میلیون تن رسیده بود، افزود: با تاکید مقام معظم رهبری و شعار امسال که در راستای جهش تولید است، انتظار داریم بخش تولید بیش از رشد عادی حاصل شود.
وی این جهت گیری برای جهش تولید توسط مقام معظم رهبری را بسیار هوشمندانه خواند و بیان کرد: تمام مسائل اقتصادی از جمله تنظیم بازار اشتغال و دیگر مسائل با تولید حل می شود و با تولید پایدار می توان به اشتغال پایدار و صادرات ماندگار رسید.
اسکندری با تاکید بر اینکه تعاونی های روستایی و تولیدی محور اصلی شعار سال هستند، اضافه کرد: هم اکنون ۱۸۰ هزار نفر در استان کردستان در تعاونی ها عضو دارد و با تقویت این حوزه کارهای خوبی می توان انجام داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه مردم در توسعه زیربناهای اقتصادی مشارکت خوبی در این حوزه دارند، یادآور شد: اقتصاد بخش کشاورزی کاملا مردمی است به طوری که هماکنون ۱۳۰ هزار بهرهبرداری در حوزه کشاورزی فعالیت دارند.
اسکندری با بیان اینکه روستا های از کانون تولید به سکونتگاه تبدیل شده و این ضربه ای بزرگ به تولید است، خاطرنشان کرد: تولید دام در استان کردستان از قدیم در روستاها بوده و تولید روستایی می تواند در جذب گردشگر نیز موثر باشد چه بسا افزایش حاشیه نشینی در شهرها به علت وضع همین قانون و مقررات است.