محمدحسین عسکرپور در حاشیه بازدید از خانه تاریخی سعادت گفت: خوشبختانه دستور و تاکید مهندس ضرغامی مبنی بر برپایی نمایشگاههای صنایع دستی با هدف حمایت از هنرمندان، در استان فارس به نحو شایستهای انجام شده است.
او از مدیریت بسیار خوب میراث فرهنگی فارس در برپایی نمایشگاهها و بازارچههای صنایع دستی قدرانی کرد و گفت: در کنار آثار شاخص تاریخی و گردشگری استان فارس به ویژه مجموعههای فرهنگی و تاریخ حافظ و سعدی و میراث جهانی تخت جمشید این نمایشگاهها و بازارچههای نوروزی برپاشده اند که با استقبال گسترده گردشگران نیز مواجهه است.
مدیر کل حمایت از تولید صنایع دستی کشور افزود: در این استان طرح کارگاه گردی نوروزی هم اجرا شده که نه تنها مورد استقبال مسافران نوروزی قرار گرفته بلکه جز طراحهای موفق به شمار میآید.
او در مورد اجرای این طرح گفت: در این طرح گردشگران و مسافران نوروزی از نزدیک به تولیدات زنده انواع محصولات دست ساز هنرمندان آشنا و به خرید محصولات و حتی ساخت و تولید آن هم ترغیب میشوند.
مدیر کل حمایت از تولید صنایع دستی کشور افزود: اکثر مردم صنایع دستی و هنرهای سنتی را با سفال میشناسند و بی تردید فعالیت این کارگاهها کمک میکند که تمامی اقشار مردم با انواع هنرهای سنتی و صنایع دستی آشنا شوند.
عسکرپور در ادامه با اشاره به اینکه در کشور ۷۲۷ کارگاه برای این اجرای این طرح در کشور اعلام آمادگی کردند افزود: در استان فارس ۵ کارگاه به صورت مجموعه فعال شده و پذیرای مسافران نورزی است.
او به بازدیدش از خانه تاریخی سعادت به عنوان یکی از این کارگاهها اشاره کرد و افزود: برای نمونه در خانه سعادت بیش از ۱۰ هنرمندان در رشتههای مختلف صنایع دستی مشغول کارند و مسافران نوروزی با ورود به این خانه میتوانند از نزدیک با این هنرها آشنا شوند.
مدیر کل حمایت از تولید صنایع دستی کشورافزود:در حال حاضر ۳۸۹ اثر شاخص فارس دارای مهر اصالت است و این استان رتبه اول کشور را در این حوزه به خود اختصاص داده است.
او افزود: خوشبختاته امسال فارس حائز رتبه برتر در کسب ۱۳۷ مهر اصالت صنایع دستی شد که این استان در جشنواره فجر صنایع دستی امسال نیز رتبه برتر را از آن خود کرد.