رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: ۷۹هزارو ۴۲۵کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در اجرای طرح پایش نوروزی از سطح اصناف استان جمع آوری و معدوم شد.

صیادی گفت: این مقدار مواد غذایی از ۲۴ اسفندماه سال گذشته تا هشتم فروردین ماه جاری از سطح واحدهای صنفی استان البرز جمع آوری شد.

او افزود: در این مدت ۷۲هزارو۶۹۶ مورد بازدید توسط کارشناسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از سطح واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی این استان به عمل آمد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۲هزارو۱۲۳ واحد صنفی متخلف استان طی مدت مذکور به مراجع قضایی معرفی شدند و نسبت به پلمب ۲۶۶ واحد متخلف اقدام شد.

صیادی افزود: در اجرای طرح نوروزی ۱۰۷ هزارو۴۰۸ مورد کنترل کیفی مواد غذایی و محیط واحدهای تجاری و صنایع غذایی البرز انجام شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار