اعظم فیروزی ضمن تشکر از توجه و حمایت همه جانبه مسئولان استان و تلاش تولید کنندگان گفت: خوشبختانه نیمه اول ماه مبارک رمضان و نیمه اول تعطیلات نوروزی را بدون دغدغه تامین مرغ با آرامش کامل و ثبات بازار مصرف سپری کردیم و در نیمه دوم با همت متولیان و متصدیان و توکل بر خداوند روال به همین شکل ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه افزاش جوجه ریزی در اسفند ماه، مرغ سفره مردم در نوروز و ماه مبارک رمضان را تضمین میکند، افزود: در جهت تامین کالای اساسی مورد نیاز مردم کرمان، خصوصا مرغ و تخم مرغ، دغدغه خاصی نیست و مردم میتوانند به راحتی و وفور، این پروتئین ارزان را تهیه کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: از روز ۵ تا ۸ فروردین ماه، هزار و ۲۲۷ تن گوشت مرغ گرم در کشتارگاههای استان کرمان، کشتار و توزیع شد که متوسط روزانه آن بیش از ۳۰۶ تن بود و این مقدار، ۲ برابر روال عادی و حدود ۳ برابر مدت مشابه پارسال بوده است.