هشتمین روز از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که با میزان بالای بازدیدکنندگان همراه بود، با چند رویداد به کار خود ادامه داد. ابتدا بخش بینالملل نمایشگاه قرآن که میزبان حدود ۲۵ کشور و موسسات مردمی از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی بود، به کار خود پایان داد.
از کشورهای مسلمان همچون امارات متحده عربی، الجزایر، عربستان سعودی، تونس، کویت، تایلند، بنگلادش، عراق، فلسطین، مالزی، اندونزی، سریلانکا، هند، بحرین، پاکستان و کشورهای غیرمسلمان همچون فرانسه، چین، کرواسی و روسیه دعوت شده بود.
به قولِ حجتالاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی نیشابوری مدیر بخش بینالملل نمایشگاه قرآن کریم، در سیویکمین دوره از نمایشگاه قرآن هنرمندان قرآنی در کنار آثارشان در غرفه بینالملل حضور داشتند. چراکه میخواهیم انتقال مهارت و دانش هم صورت گیرد. ما کارگاهها و نشستهایی را طراحی کردیم و در آن نشستها خطاطان قرآنی ایران با خطاطان خارجی کار مشترک ارائه میدهند. امسال در بخش بینالملل نمایشگاه قرآن کریم ابتکاری رخ داده، که منجر به شکلگیری دیپلماسی قرآنی شده است. ما بجای اینکه خودمان را قانع کنیم که سه چهار کشور در بخش بینالملل حضور یابند، از همه کشورها دعوت کردیم تا ظرفیتهای قرآنی خود را به نمایشگاه بیاورند.
علاوهبر آن، در هشتمین شب از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در غرفه همدم که زیر مجموعه بخش تبیان است، مراسم عقد یک زوج که از طریق همین اپلیکیشن آشنا شده بودند برگزار شد. رونمایی از سرود ویژه نمایشگاه بین المللی قرآن با عنوان «میخوانمت ۲»، برپایی جشن ۲۱ سالگی ایکنا از دیگر بخشهای نمایشگاه بود.
دستورالعمل اکید روسای همدم عدم ثبت طلاقها در سامانه به دلیل افزایش انتقادها بابت همسریابی بی کیفیت پولی است