دکتر بهاره زارع، رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم، با اشاره به طرح سلامت نوروزی و نظارتهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان گفت: در نظارتهای کارشناسان مرکز بهداشت علاوه بر نظارتهای روتین، نظارت بر مساجد و تکایا، امامزادگان، ایستگاههای صلواتی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، واحدهای قنادی، شیرینی پزیها و مراکز تهیه زولبیا و بامیه از اولویت خاصی برخوردار است.
رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم، افزود: باتوجه به قرار گرفتن در ایام سوگواری شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) و برگزاری مراسمات و شبهای احیا، علاوه بر ساعات اداری در ساعات عصر و بعد از افطار، نظارتهای دقیق بر کنترل رعایت دستورالعملها، بازرسی از اشپزخانهها و کنترل مواد غذایی از نظر تهیه و نگهداری در شرایط مناسب بهداشتی به ارائه توصیه و مشاوره به متولیان مربوطه، در خصوص مسائل بهداشتی میپردازند.
رئیس مرکز بهداشت شماره دو شهرستان قم، عنوان کرد: سنجش دمای غذا و نذورات، نمونه برداری از آب ومواد غذایی، کلرسنجی از منابع آب آبسردکن مساجد و امامزادگان، نظارت بر سرویسهای بهداشتی، بازدید از اماکن بین راهی و پیگیری شکایت مردمی از جمله مواردی است که مورد توجه و تاکید کارشناسان مرکز بهداشت است.