مسئول کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: برنامه نان کامل در مناطق مختلف کشور در حال اجرا است و اکنون ۲ نانوایی در شهرستان همدان و یک نانوایی در شهرستان فامنین نان کامل عرضه میکند.
حبیب معصومی گفت: سبوس گندم و نانهای سبوسدار سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، انواع ویتامینهای E و گروه B و املاح مختلف آهن، منیزیم، روی، کلسیم و فیبر بوده و با سبوس گیری غلات، ویتامینهای گروه B آنها کاهش مییابد.
مسئول کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان گفت: ورود سبوس گندم و نانهای سبوسدار به سیستم گوارش و به عمل هضم غذا کمک کرده و موجب افزایش حجم مدفوع و پیشگیری از یبوست میشود.
معصومی گفت: شهروندان همدانی میتوانند با مراجعه به کوچه مشکی روبه روی پارک گلها و کوچه حمام قلعه، نان کامل تهیه کنند.
او با بیان اینکه نان کامل به نانی گفته میشود که سبوس آن گرفته نشده یا سبوس گیری آن در حد استاندارد باشد گفت: با توجه به افزایش آمار چاقی و اضافهوزن در تمامی گروههای سنی و افزایش بیماریهای غیرواگیر از جمله سکته قلبی، مغزی، فشارخون، دیابت و چربی خون، مصرف نان سبوسدار در پیشگیری و درمان این بیماریها نقش بسزایی دارد.