جلیل نصیری مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان با بیان اینکه با اجرای طرح نوروزی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۱۵ فروردین ماه جاری ۱۱ هزار و ۶۷۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه فروش مواد غذایی در سطح استان انجام شد که از این تعداد ۷۸۹ واحد اخطاریه کتبی دریافت کردند گفت: با اجرای این طرح ۳۹ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح استان پلمب شد.
وی اظهار داشت: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان ۱۷ هزار و ۹۶۴ کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان کشف و نسبت به معدوم سازی آن اقدام شد.
این مسوول ادامه ادامه داد: علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۶ هزار و ۲۸۷ اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان بازرسی و برای ۳۲۶ واحد اخطاریه کتبی صادر شد.
وی تعداد مراکز و اماکن بین راهی بازرسی طی مدت یاد شده در سطح استان را ۶۳۱ مورد عنوان کرد و گفت: در این راستا برای ۷۰ مرکز و امکان بین راهی اخطاریه صادر شده است.
به گفته مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان، ۱۰۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
نصیری افزود: در این مدت با ۲۸۰ دستفروش دوره گرد برخورد شده و تعداد نمونه برداری مواد غذایی نیز ۴۴۵ مورد بوده است.
وی اظهار داشت: شمار نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، کلرسنجی و تعداد سامانه های آبرسانی شده بازرسی به ترتیب ۴۵۳، ۱۹ هزار و ۲۳۲ مورد و یکهزار و ۴۵۶ مورد ثبت شد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان خاطرنشان کرد: بهداشت محیط استان ۴۵۳ مورد شکایت مردمی در سامانه بهداشت ۱۹۰ را رسیدگی کرد.