مجری طرح تحقیقاتی گفت: با ردیابی مولکولی و دیانآی میتوکندریایی حیوانات حلال و حرام گوشت به طور قطع یقین میتوان نوع گوشت مصرفی در انواع فراوردهها از جمله سوسیس، کالباس، کباب کوبیده را تشخیص داد.
دکتر دوستی افزود: تراشه با فناوریهای نوین زیستی و مولکولی در مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد: نمونه مشابه خارجی این تراشه در بازار وجود دارد، اما با بومی کردن فناوری ساخت آن در کشور از واردات این محصول دانش بنیان و خروج ارز بینیاز خواهیم شد.