رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:امسال با برنامه ریزیهای انجام شده و مشارکت مردم، تولید گوشت مرغ در استان به ۲۰ هزار تن افزایش می باید.
سید عماد شاهرخی افزود:کار جوجه ریزی فروردین امسال با ۲ میلیون قطعه در استان شروع شده که پیش بینی می شود تا پایان فروردین به ۴ میلیون قطعه برسد.
وی گفت:در لرستان ۷۰۰ واحد مرغداری وجود دارد که سال گذشته با راه اندازی۱۶ واحد راکد ظرفیت تولید نسبت به سال قبل از آن با افزایش ۹ هزار تنی به ۷۳ هزار تن رسید.
شاهرخی با بیان اینکه نیاز استان به تولید گوشت مرغ ۵۵ هزار تن در سال است،افزود:پیش بینی می شود با جهش تولیدو مشارکت مردم و مرغداران تولید گوشت مرغ امسال در لرستان به ۹۳ هزار تن برسد.
تأمین به موقع نهادههای دامی،احیای ظرفیتهای راکد،ایجاد واحدهای جدیدو بهره گیری ۱۰۰درصدی از ظرفیتهای موجود از برنامههای جهاد کشاورزی برای تحقق شعار سال است.