امسال ۲۰۰ هکتار گلخانه جدید محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان راه اندازی می شود.

 

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: ۹ هزار و۳۰۰ نفر در مجتمع‌ها و واحد‌های گلخانه‌ای هرمزگان مشغول فعال هستند.

محمد رضا شیخ‌زاده افزود: این موضوع، اشتغال حدود ۲ برابری نسبت به قبل از ۱۴۰۰ را نشان می‌دهد.

وی، بهره‌وری در بخش کشاورزی و توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را یکی از مهم‌ترین سیاست‌ها و اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی بیان کرد و گفت: امسال۲۰۰ هکتار کشت گلخانه‌ای دیگر نیز در سطح استان در حال ساخت است.

شیخ زاده افزود: سطح زیرکشت محصولات گلخانه‌ای در استان ۹۲۶ هکتار است که سالانه۲۰۰ هزار تن فلفل رنگی، گوجه فرنگی، خیارسبز و بادمجان تولید می‌کنند.

وی گفت: شهرستان‌های حاجی‌آباد، میناب و رودان از مناطق مهم تولید محصولات گلخانه‌ای در هرمزگان هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: در شهرستان‌های رودان و میناب بیشتر فلفل دلمه‌ای رنگی و در حاجی آباد نیز گوجه فرنگی کشت می‌شود.

وی گفت: اکنون حدود۴۰۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل رنگی،۳۸۰ هکتار گوجه فرنگی، ۸۰ هکتار خیار سبز، ۶۶ هکتار بادمجان و ۲۹ هکتار نیز سایر محصولات از جمله گل و گیاهان دارویی در هرمزگان به کشت گلخانه‌ای اختصاص دارد.

زمان آماده‌سازی و کشت محصولات گلخانه‌ای در استان هرمزگان از ابتدای تیرماه تا پایان شهریورماه هرسال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.