رئیس دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: بیش از ۳ هزار و دویست بازدید از مراکز بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده است.

محمود زین الدینی گفت: در بازدیدهای دامپزشکی، مقادیر قابل توجهی فرآورده فاسد و غیر قابل استفاده ضبط  و از چرخه مصرف خارج شد.

وی با بیان اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود افزود: جمعا ۲۲ اکیپ ثابت و سیار در محل شبکه دامپزشکی، کشتارگاه‌های دام و طیور و کلیه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام وظیفه کرده اند.

زین الدینی بیان کرد: شهرستان کرمان بیش از ۷۸۰  مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی  و ۳۴ کشتارگاه دام، طیور و کارگاه بسته بندی فراورده‌های خام دامی و بیش از ۴۸۰ سردخانه، رستوران، تهیه غذا و کبابی دارد.

وی گفت: دامپزشکی در ایجاد امنیت و ایمنی غذایی و سلامت جامعه به صورت شبانه روزی در حال خدمت به مردم  است.

زین الدینی عنوان کرد: سلامت و عدم آلودگی ثانوی فراورده‌های دامی (جلوگیری از  بیماری‌های ناشی از فراورده‌های خام دامی) مورد نیاز مردم  یکی از اهداف اصلی دامپزشکی است.

وی گفت: نظارت‌های بهداشتی کامل بر زنجیره تولید تا عرضه کلیه مواد خام دامی طبق دستورالعمل‌های بهداشتی اجرا شده است.

زین الدینی با اشاره به اینکه دامپزشکی نقش پر رنگی در اقتصاد ملی و تامین سلامت جامعه دارد گفت: همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی می‌توانند مراتب را به دامپزشکی استان اطلاع دهند. 

برچسب ها: دامپزشکی ، نظارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.