معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: روز گذشته در گشت مشترک کارشناسان این معاونت و ادارات کل تعزیرات و صمت یک‌هزار کیلوگرم فرآورده گوشتی غیرقابل مصرف در این استان کشف شد.

هدی ابوالحسنی گفت: این فرآورده‌ها شامل خمیر مرغ فاسد شده و محصولات کپک زده می‌باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: قم در بین همه استان‌های کشور بیشترین تعداد کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی را دارد و بر همین اساس باید نظارت‌های بیشتر و دقیق‌تری صورت گیرد تا از تخلفات بهداشتی جلوگیری شود.

ابوالحسنی بیان کرد: در طرح نوروزی نیز بیش از هشت هزار کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و معدوم شد.

به گفته ابوالحسنی، در این طرح بیش از هفت هزار مورد نظارت بهداشتی صورت گرفت و منجر به صدور حدود ۳۵۰ اخطار بهداشتی و معرفی ۸۷ متصدی متخلف به مراجع قضایی شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف، موارد را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.