حسن پیمانی گفت: در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ مجوز کسبوکار در استان شناسه یکتا دارند و حدود ۷۰ هزار مجوز دیگر نیز ملزم به دریافت شناسه یکتا هستند.
او با بیان اینکه هر گونه خدماتی به صاحبان واحدهای صنفی بدون شناسه ارائه نمیشود، گفت: هدف از این اقدام حمایت از فضای کسب و کار است.
این مسئول گفت: پروانههای کسب و کار قدیمی تا پایان اردیبهشت اعتبار دارد و انتظار میرود اصناف استان برای دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.
پیمانی گفت: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوزها، دارندگان مجوزهای کسب و کار قدیمی و کاغذی باید تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ مجوز خود را از از درگاه ملی مجوزها به شناسه الکترونیکی تبدیل کنند چرا که مجوزهای کاغذی بعد از این زمان دیگر اعتبار نخواهند داشت.
او گفت: متقاضیان میتوانند با ورود فقط سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه کد صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به صورت رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب و کارهایی که مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانکها با مشکل مواجه خواهند شد.
پیمانی گفت: مجوزهای صنفی و پروانههای کسب، همگی تک مرحلهای بوده و بین ۳ تا ۷ روز صادر و مابقی مجوزها که در این دو گروه نیستند توسط دستگاههای اجرایی صادر میشود.