محمدحسین میرحسینی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار اردکان در نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی شهرستان گفت: اجرای ضوابط و مقررات مناسب سازی مستلزم همکاری همه دستگاهها و سازمانهای ذیربط است.
او اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا با رعایت اصل مناسب سازی در ساخت و سازها در جهت احقاق حق مسلم افراد کم توان برای حضور در اجتماع و دسترسی آنان به امکانات موجود گام برداریم.
جمال پایه دار رئیس اداره بهزیستی اردکان نیز گفت: در مواد ۲ و چهار قانون حمایت از افراد دارای معلولیت آمده است که همه وزارتخانهها، سازمانها و شرکتهای دولتی، نهادهای عمومی و انقلابی موظفند در طراحی، تولید و احداث ساختمانها و معابر، اماکن و وسایل نقلیه عمومی به شکلی عمل بکنند که همه آحاد جامعه خصوصاً افرادی که دارای معلولیت هستند بتوانند از همه امکانات استفاده کنند و شهرداریها مکلفند به اینکه پایان کار ساختمانها را صادر نکنند مگر اینکه ضوابط مناسب سازی در آن بنا رعایت شده باشد.
در ادامه محمد رضا کارگر کارشناس مناسب سازی بهزیستی اردکان با اشاره به پیشینه قابل تحسین این شهر در مناسب سازی شهری ویژه معلولان گفت: در سال ۹۷ شهرستان اردکان به عنوان” اولین شهر پایلوت شهر بدون مانع” در کشور از سوی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور انتخاب شده و مناسب سازی محیط شهری نیاز جمعیتی بالغ بر ۲۵ درصد شهروندان بوده و بر لزوم توجه به این نیاز در پروژههای شهرسازی تاکید کرد.
معتمدی سرپرست بانک رفاه اردکان نیز با اشاره به همت بانک متبوع خود در راستای مناسب سازی ساختمان و دسترس پذیر بودن امکانات بانک افزود: استاندارد نبودن رمپ ایجاد شده مشهود است و قول مساعد دادند تا جهت رفع این مشکل با شعبه سرپرستی خود رایزنی نمایند.
این نشست، به همت اداره بهزیستی و با همکاری معاونت محترم برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان اردکان با هدف مرور و بکار گیری استانداردهای مناسبسازی و دسترسی پذیری ساختمانها، اماکن عمومی و معابر و درراستای اجرا بند ۲ قانون حمایت از حقوق معلولین و همچنین پیگیری برخی از مصوبات برگزار شد.