علیرضا ملاشاهی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان زابل گفت: باید در جریان بازدیدها ساعت و زمان پخت نانواییها، وزن چانه، قیمت، کیفیت نان و بویژه وضعیت بهداشتی مورد نظارت و توجه قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه به دلیل ذائقههای مختلف، تنوع در تولید نان به عنوان یک ضرورت است، افزود: نانی که توسط واحدهای خبازی تولید و عرضه میشود، باید مورد طبع و ذائقه مردم باشد و در تهیه آن باید تمامی نکات بهداشتی نیز در نظر گرفته شود.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه زابل با تاکید بر برخورد با واحدهای خبازی متخلف به صورت قانونی، خاطرنشان کرد: مردم میتوانند تخلفات را با شماره تلفن ۱۲۴ در رابطه با قیمت نان و سایر موارد اعلام کنند.
وی بیان کرد: نان بعنوان غذای غالب مردم نقش اساسی در سبد خانوار دارد، بنابراین یکی از ابتداییترین حقوق شهروندی استفاده از نان با کیفیت است که در این خصوص، متصدیان نانواییها باید جدیت و تلاش بیشتری را در دستور کار قرار دهند.