روح الله مقدم روز یکشنبه در نشست خبری برگزاری هفتمین دوره جشنواره شمیم ریحان و تجلیل از دختران برتر استان قم گفت: این افراد برگزیده در حوزههایی از جمله حوزه قرآنی، رسانه ای، فرهنگی، عفاف و حجاب، فضای مجازی، جهاد تبیین، هنری، ورزشی، دانشجویی و بسیج فعال هستند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم با بیان این که جشنواره شمیم ریحان در استان قم از سال ۹۶ برگزار شدهاست گفت: در برگزاری این جشنوراه از حمایت اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری هم چنین همراهی دستگاههای اجرایی استان برخوردار هستیم و امسال در دولت سیزدهم بهترین حمایت و پشتیبانی را شاهدیم.
مقدم با بیان این که ۲۳۰ هزار نفر جمعیت بانوان جوان قم است گفت: معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان از این طیف از جامعه صرفا با حمایت از طریق سمنها میتواند اقدام کند که اکنون از ۵۷ سمن فعال استان تنها دبیری چهار سمن بر عهده بانوان است.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم با بیان این که جشنواره شمیم ریحان در روز میلاد کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار میشود فرآیند داوری جشنواره را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: امسال ۱۴ دستگاه متولی تعیین شد که با توجه به اشراف کاملی که دارند اسامی ۱۸ دختر نمونه را به دبیرخانه جشنواره اعلام مینمایند، ضمن این که کل مخاطب جشنواره امسال، یکهزار و ۷۰۰ نفر است که ۴۸۰ نفر آنان سال گذشته ثبت نام خود را انجام دادهبودند.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم با اشاره به این که در ۶ دوره گذشته، ۱۰۷ نفر از دختران قمی در قالب جشنواره شمیم ریحان تجلیل شدند گفت: ششم اردیبهشت زمان پایان ثبت نام جشنواره است و دستگاههای همکار تا ۱۰ اردیبهشت اسامی برگزیدگان را به دبیرخانه جشنواره ارسال خواهند کرد.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم در ادامه به بیان این که الگو سازی دختر موفق از سیره اهلبیت (ع) از اهداف برگزاری جشنواره شمیم ریحان است گفت: در سال آینده سعی بر آن داریم که جشنواره را به صورت منطقهای با حضور پنج تا ۶ استان با مدیریت قم برگزار کنیم که شبکههای ارتباطی بین دختران قم با دختران استانهای دیگر شکل گیرد.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قم زمان برگزاری اختتامیه جشنواره را ۲۰ اردیبهشت ماه امسال عنوان کرد و افزود: دارا بودن سن ۱۶ تا ۲۹ سال، سکونت در استان قم و پرچمدار بودن حجاب فاطمی از شرایط شرکت در جشنواره است.
سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم نیز در این نشست خبری عنوان کرد:در قالب جشنواره شمیم ریحان دختران الگو ساز استان معرفی میشوند و محوریت کار الگو محوری است.
مریم عرب نژاد افزود: یکی از دغدغهها در مورد بانوان استان این است که دختران، الگوهای غربی، سلبریتیها و بلاگرها را الگو قرار داده و در فرهنگ، پوشش و آداب از آنها تقلید میکنند از این رو با برگزاری جشنواره شمیم ریحان در صدد آن هستیم که دخترانی با شاخصههای عمومی و اختصاصی در حیطههای مختلف به عنوان الگو به کل دختران استان معرفی شوند.
او ادامه داد: برای منتخبان شمیم ریحان باید بستری فراهم شود که در سطح مدارس، محیطهای فرهنگی و جامعه حضور پیدا کنند و الگوی زندگی خود را معرفی نمایند تا انرژی و امید به زندگی در بین جوانان بیشتر شود.
عرب نژاد یادآور شد: امسال دختران روستایی و عشایر برای اولین بار در بین منتخبان قرار گرفتند، چون مناطقی روستایی و عشایری در استان داریم که دخترانی با استعداد و ظرفیت با کمترین امکانات امتیازاتی در حوزه ورزش، کسب و کار و فعالیتهای قرآنی و آموزشی، اقتصاد و معیشت خانوادهها دارند.
سرپرست اداره کل امور زنان و خانواده استانداری قم با اشاره به تشکیل شورای مشورتی دختران جوان در استانداری قم گفت: این شورا با سرپرستی ادارهکل بانوان و خانواده استانداری تشکیل خواهد شد و بزودی گفتمان دخترانه با حضور طیفی از دختران در دهه کرامت با استاندار قم را خواهیم داشت تا انگیزه مضاعفی در بین آنان ایجاد کند.