وحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در آیین روز ملی گندم و نان گفت : با برنامهریزی و تدابیر لازم میبایست شرایطی اتخاذ شود تا گندم تولیدی استان از مبادی خروجی خارج نشود و در اختیار مراکز خرید دولتی و خصوصی استان کرمانشاه قرار گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت بازنگری در میزان ظرفیت کارخانههای آرد استان اضافه کرد: این موضوع در دستور کار کارگروه پایش آرد و نان استان قرار دارد و از مجاری مختلف در حال پیگیری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اهمیت تولید آرد کامل در استان یادآور شد: با همکاری خبازیها و کارخانههای تولید آرد در حال انجام برنامه ریزیهای لازم جهت تولید آرد کامل و نان سالمتر در استان هستیم.
محمدی ادامه داد: باید تلاش کنیم نان با کیفیت مطلوب در اختیار مردم قرار گیرد و مردم جهت تهیه نان در صف قرار نگیرند.
وی با تاکید بر امر بازرسی از نانواییها جهت رصد میدانی دستگاههای پخت نان افزود: پروسه تولید نان باید مطابق استانداردهای پذیرفته شده پیش برود.
نماینده اتحادیه خبازیهای شهر کرمانشاه با بیان اینکه برنامه ریزی برای استفاده از آرد کامل یا آرد طلایی در سطح خبازیهای استان در حال انجام است گفت: در حال حاضر استان کرمانشاه به لحاظ کیفیت نان عرضه شده در خبازیها رتبه هفتم را در بین سایر استانها دارد.
فریبرز عزیزی افزود: در بحث رضایتمندی نیز سطح رضایت مندی مردم از خبازیها در سطح استان ۷۷ درصد است.
وی یادآور شد: کسب رتبه هفتم در بین سایر استانها با حذف جوش شیرین در پخت نان و ارتقای کیفیت آن در استان انجام شده است .