رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ایلام با اشاره به تداوم نظارت روزانه بر عرضه و پخت نان در استان گفت: با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

طاهری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ایلام اظهار داشت: طرح پایش نانوایی‌ها بصورت دوره‌ای برگزار می‌شود و طی آن کیفیت و نحوه عرضه نان و همچنین شاخص‌های بهداشتی در نانوایی‌ها مورد بررسی قرارمی گیرد.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ایلام اضافه کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه‌های ۱۹۰ و ۱۲۴ برای پیگیری با مسئولان در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.