داریوش امانی روز سه شنبه در جریان بازدید از پایانه مرزی شلمچه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس استانداردهای موجود و اعلام پلیس، ۸۸۷ نقطه پرحادثه در محورهای ارتباطی کشور وجود داشت که ۴۰۰ نقطه آن در سال گذشته، ایمن و ۴۸۷ نقطه پرخطر دیگر نیز امسال ایمن سازی خواهد شد.
وی افزود: در مسیر گذرگاههای اربعین کشور نیز ۱۳۰ نقطه پرخطر شناسایی شده که تاکنون ۷۰ نقطه برطرف و تا اربعین بیشتر آنها ایمن میشوند.
امانی گفت: نیازمندیهای استانهای مسیر گذر زائران اربعین حسینی اخذ شده و بر اساس برآوردها حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت و حدود ۲۰ هزار میلیارد ریال نیز برای اجرای طرحها و فعالیتهای اربعین امسال در نظر گرفته خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه، بهسازی، روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت ۲۵ هزار میلیاردریال طرح تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است.
وی بیان کرد: در ۲ پایانه اربعینی شلمچه و چذابه در استان خوزستان اقداماتی از سال گذشته در حوزه بهسازی و ایمن سازی راهها شروع شده که تاکنون ادامه دارد.
امانی توضیح داد: زائران اربعین از ورودی پایانههای مرزی گذرگاههای رابعین حسینی باید از تونل سرد و زیر سایهبان و مهپاش مسیر را ادامه دهند که سال گذشته بیشترین میزان نصب سایهبان به انجام رسید و امسال نیز تداوم دارد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور اضافه کرد: محوطه سازی و بهسازی پایانهها، افزایش تعداد سرویسهای بهداشتی و نصب سایهبان جدید اقدامات در دستور کار برای اربعین سالجاری است.
وی با اشاره به اینکه برای تامین ناوگان اتوبوسی و ریلی اقداماتی در دست انجام است اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی نیز برای تامین اتوبوس مسافری از تولید داخل و یا واردات ناوگان از کشورهای اطراف پیگیری های لازم را انجام داده علاوه بر اینکه با کشور عراق مذاکراتی برای ورود اتوبوسهای این کشور برای جابجایی زائران به عتبات عالیات در اربعین انجام شده است.
امانی به بازدید خود از بندر خرمشهر اشاره کرد و گفت: تعداد ماشین آلات راهداری از طریق بندر خرمشهر وارد کشور شده که قرار است هر چه زودتر ترخیص و از آنها برای فعالیتهای راهداری اربعین و راههای کشور استفاده شود.