شایسته سعید مرادزاده پس از بازدید از ظرفیت های تجاری و اقتصادی بندر چابهار در جمع مسوولان این منطقه اظهار داشت: هدف از حضور در شهر بندری چابهار استفاده از ظرفیتهای ترانزیتی و بندری برای دسترسی به بازارهای منطقهای است.
وی ادامه داد: همانطور که میدانید تاجیکستان کشوری محصور در خشکی در آسیای مرکزی است که برای دسترسی به بازارهای بینالمللی به زیرساختهای بندری نیاز دارد.
در این نشست، قاسم عسکری نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان نیز با تشریح ظرفیتهای زیاد چابهار که میتواند پل ارتباطی کشور تاجیکستان برای دسترسی به اقیانوس هند باشد بر آمادگی این بندر برای تسهیل تجارت فعالان اقتصادی کشور تاجیکستان و همچنین واگذاری محوطههای پسکرانه به منظور سرمایهگذاری آن کشور تاکید کرد.
معاون فنی و عمرانی منطقه آزاد چابهار نیز ضمن معرفی پیکرههای مختلف، از جمله پیکرههای صنایع سبک و سنگین، لجستیکی و گردشگری گفت: منطقه آزاد چابهار از زیرساختهای لازم حمایت از سرمایهگذاران برخوردار است و هم اکنون صنایع بزرگی چون فولاد و پتروشیمی در آن در حال فعالیت هستند.
عبدالحکیم آصفی چگونگی واگذاری زمین و آمادگی لازم برای استقبال از سرمایهگذاران بخش خصوصی در زمینه استفاده از بستههای سرمایهگذاری منطقه را تشریح کرد.
رسول بهزادی مدیر بازرگانی منطقه آزاد چابهار نیز در این نشست پس از اشاره به موقعیت جغرافیایی و موهبتهای خدادادی چابهار و قرارگیری آن در نقطه تلاقی کریدورهای حمل و نقل بینالمللی و شاهراه ترانزیتی گفت: چابهار با توجه به مزیتهای مدیریت هزینه و زمان به منظور ترانزیت کالا و وجود خطوط فعال کشتیرانی جذابیت لازم را برای سرمایهگذاران و تجار داراست و از فعالان بخشهای دولتی و خصوصی در زمینههای تجاری، بازرگانی و سرمایهگذاری استقبال میکند.
معاون وزیر حمل و نقل کشور تاجیکستان و هیأت همراه از انبارهای منطقه، سردخانه پنج هزار و ۱۰۰ تنی و پتروشیمی نگین مکران بازدید کرد.
نظامالدین زاهدی سفیر تاجیکستان در ایران، گل محمد زاده معاون اول شرکت دولتی راه آهن تاجیکستان، سلام زاده مدیر مؤسسه دولتی حمل و نقل جادهای و خدمات لجستیک، محموداُف، رئیس بخش اداره کل روابط بینالملل وزارت حمل و نقل این کشور در این سفر، معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان را همراهی میکردند.