حسین قناعتی به بازسازی کامل ساختمانهای سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره کرد و گفت: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض ۷ ماه، ۳۳ واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون آماده سکونت دانشجویان متاهل است.
وی همچنین به راهاندازی سرای حکیم ۱ در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشاندهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرحهای عمرانی خسارات سنگینی به سازمانها وارد میکند، گفت: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرحهای نیمهتمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی به پایان رسیده است.
قناعتی افزود: خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران افتتاح شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به افزایش تعداد بلوکهای خوابگاه دانشجویان متاهل از ۴ به ۶ بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به ۱۵۰ دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت ۱۲۰ دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.
قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با ۴۰۰ تخت در حال احداث است و امیدواریم تا ۶ ماه آینده به بهرهبرداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.
در ادامه سید محمد پور حسینی مدیرکل حوزه وزارتی و مشاور وزیر بهداشت، ضمن تقدیر از خیرین، پروژه سرای حکیم را پروژه مبارکی خواند و گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است. وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم میاورد.
حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه رحمت واسعه با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم ۱ و ۲ دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام میدهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.
وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژهها سریعتر، ارزانتر و با کیفیت بیشتری انجام میشود گفت: نمونه آن بیمارستانهایی که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.