استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید دبیرخانه دائمی برای گرامیداشت روز شهرکرد تشکیل و کارگروه‌هایی ذیل آن دبیرخانه فعال شوند تا از نقطه نظرات افراد استفاده و نظرات به سال‌های آینده تعمیم داده شود.

غلامعلی حیدری در دیدار با اعضای مرکز شهرکردشناسی، اظهار داشت: روز شهرکرد فرصتی ارزشمند است که باید مفاخر، علما و ادبای بزرگی که داشته مورد توجه قرار گیرند، ۳۱ اردیبهشت امسال را به عنوان روز شهرکرد شناسی برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: فضلا، اساتید دانشگاهی، مسئولان و هنرمندانی که در سطح ملی جزو سرمایه‌ها و داشته‌های این شهر بوده باید به آنها توجه جدی شود، در حقیقت این افراد به عنوان افتخار باید به نسل فعلی و آینده شناسانده شوند.

حیدری اضافه کرد: با توجه به اعتباراتی که به استان تخصیص یافته تلاش شده اعتبارات به صورت عادلانه به مرکز استان تزریق شود و تا جایی که ممکن بوده حق این شهر ادا شده است، از طرفی در سفر دوم طرح توسعه فرودگاه و تخصیص اعتبار برای راه آهن به طور جد به این مباحث پرداخته شد.

وی با بیان اینکه باید به زیبایی شهر، ورودی و مبلمان شهری توجه ویژه شود، تصریح کرد: یکی از خصوصیات خاص شهرکرد، آب و هوای مطبوع و طبیعت زیبا است، مرتفع‌ترین مرکز استان که به بام ایران معروف است و یک برند در کشور به شمار می‌رود که باید به به آن توجه شود، حتی شهرستان‌های دیگر از این شهر الگو بگیرند.


بیشتر بخوانید


حیدری گفت: باید روز شهرکرد فرصتی باشد تا داشته‌ها و توانمندی‌های شهر معرفی شود، آثار تاریخی، ادبا، علما، شهدا و انسان‌های مهمی که داشته باید به خوبی معرفی تا تاثیرگذاری آنها مشخص شود، همچنین لازم است برای توانمندی‌ها، طبیعت زیبا و برخی صنایع دستی که مختص این شهر است اقداماتی در این زمینه صورت گیرد.

وی تاکید کرد: باید دبیرخانه دائمی برای روز شهرکرد تشکیل و کارگروه‌هایی ذیل آن دبیرخانه فعال شوند تا از نقطه نظرات افراد استفاده شود و نظرات به سال‌های آینده تعمیم داده شود.

حیدری با اشاره به وجود آثار تاریخی در شهرکرد و لزوم احیای آنها، بیان داشت: لازم است آثار تاریخی که به مخروبه تبدیل می‌شوند از ظرفیت بخش خصوصی و اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به صورت تلفیقی در راستای احیای آنها تلاش شود که یکی از نمونه آثار احیا شده تالار آیینه شهرکرد است.

وی گفت: باید با تعامل بیشتر، وحدت، انسجام و همدلی موضوعات دنبال شوند، گرچه از ظرفیت نخبگان این شهر استفاده می‌شود.

حیدری افزود: سال گذشته در جشن روز شهرکرد بیان کردم که شهرکرد به عنوان مرکز استان، رنگین کمان اقوام مختلف است، یعنی این ظرفیت را مردم مرکز استان دارند که میزبان قومیت‌های مختلف باشند و این موضوع نقطه قوت این شهر به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: یکی از روش‌های تاثیرگذار زبان هنر است که با استفاده از زبان هنر می‌توان اقدامات بسیاری برای شهر انجام داد، گرچه خلأ‌هایی وجود دارد و مباحثی مغفول واقع شده که باید جبران و با جدیت پیگیری شوند.

حیدری ادامه داد: توسعه مراکز بهداشتی، درمانی و ورزشی در مرکز استان را از برنامه‌های جدی بیان کرد و گفت: در سفر دوم واگذاری منظریه به شهرداری یکی از مصوبات بود که اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آن مصوب شد، همچنین مباحثی از جمله تکمیل کمربندی‌ها به منظور خروج شهر از ترافیک و مباحث زیر گذر و روگذر به صورت جد دنبال می‌شود، قرار است از پروژه‌های شهرداری بازدید ویژه انجام دهم، زیرا بسیار مهم است و باید به مرکز استان به عنوان یک برند پرداخته شود، یعنی باید به صورت ویژه اقدامات اساسی برای مرکز استان انجام شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.