سید مجتبی حسینی گفت: قراردادهای منعقد شده تا کنون شامل ۲ مورد صادرات کشمش، ۲ مورد صادرات گیاهان دارویی، یک مورد صادرات محصول شیر تلغیظ شده و یک مورد صادرات محصولات میوه خشک میشود.
او گفت: به همت وزارت کشور استان همدان به همراه سایر استانها برای دومین سال پیاپی در این نمایشگاه حضور دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: ارائه محصولات تولیدی دارای ارزش و معرفی توانمندیهای صادراتی و ظرفیتهای سرمایهگذاری همدان یکی از مهمترین اهداف حضور استان در این نمایشگاه است.
حسینی گفت: استان همدان همچون سال گذشته حضور پررنگی در این نمایشگاه دارد و غرفه این استان با حضور فعالان اقتصادی آماده شده و در طول چند روز گذشته استقبال خوبی توسط مردم از غرفه استان صورت گرفته است.
او گفت: از ابتدای آغاز نمایشگاه علاوه۶ قرارداد خارجی برای صادرات محصولات تولیدی استان، پانزده تفاهم نامه همکاری اقتصادی نیز به امضاء رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: بیش از ۷۰ کشور و ۲ هزار و ۵۰۰ تاجر خارجی از این نمایشگاه بازدید کردند و تلاش داریم تا با بهرهگیری از این فرصت زمینه صادرات محصولات تولیدی استان همدان را فراهم کنیم.
حسینی گفت: سفال و کشمش همدان به عنوان ۲ زنجیره اصلی در این نمایشگاه ارائه شده است و در کنار آن نیز پنج زنجیره با ارزش «مبلومنبت»، «پوشاک»، «گیاهان دارویی»، «میوه خشک» و «چرم» عرضه میشود.
او با اشاره به آمادگی استان همدان برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی گفت: از همه سرمایه گذاران داخلی و خارجی دعوت میکنیم تا با بازدید از ظرفیتهای استان همدان، اقدام به سرمایهگذاری در این استان کنند تا شاهد توسعه بیش از پیش استان و تقویت تولید تجاری آن باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: با تشکر از حمایتهای استاندار همدان و حضور پر رنگ استان در نمایشگاه، از دستگاههای اقتصادی استان همدان نیز در معرفی توانمندیهای اقتصادی دیار هگمتانه قدردانی میکنیم.
حسینی گفت: انتظار داریم با برنامهریزی صورت گرفته و ورود خوب استان همدان به بحث زنجیرههای ارزش، میزان بهرهوری، تولید و صادرات این محصولات افزایش چشمگیری پیدا کند.
او با اشاره به فراهم بودن زیرساختهای لازم برای جذب سرمایهگذاری خارجی، گفت: امسال و در جهت تحقق شعار سال، آماده جذب مشارکتها و توسعه بیش از پیش زیرساختها هستیم.