جلال آفاقی امروز در اولین جلسه کمیته امنیت روانی استان اردبیل گفت: نقدپذیری مسئولان لازمه احساس امنیت روانی شهروندان است و شایسته است تا با احصای مولفههای بومی ارتقای امنیت روانی شهروندان اردبیلی و راهکارهای بازتولید احساس امنیت ذهنی در استان کارها را به پیش ببریم.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل افزود: امنیت با ماهیت روانی خود، از مقولههای حقوق عمومی است و توجه به صیانت از آن و شناسایی راهکارهای بازتولید در تمام ابعاد، از ضروریات است.
او با اشاره به برخی سوءاستفادهها از بستر فضای مجازی در راستای ایجاد ناامنی روانی در جامعه با انتشار محتواهای کذب و مجرمانه، رصد و پایش مستمر فضای مجازی توسط دستگاههای ذیربط و واکنش سریع به هرگونه اعمال و رفتار مجرمانه فضای سایبری را خواستار شد.
آفاقی با تشریح مولفههای دیگری از موارد مخل امنیت روانی شهروندان مانند کارشکنیها در امور مراجعین و سوءجریانات در ادارات، عدم دسترسی آسان مردم به مسئولان و وجود بسترهای فسادزا و سوءاستفاده از حقوق بیتالمال، مسئولان بخشهای مختلف را به نقدپذیری و تحمل شنیدن نظرات مخالف و ارتباط دوسویه تفاهمآمیز درجهت اصلاح امور فراخوانده، آن را لازمه احساس آرامش و امنیت روانی شهروندان دانست.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با اشاره به نقش کلیدی روابطعمومیهای دستگاهها در توسعه رضایتمندی مردم و حفظ امنیت روانی جامعه، بر ارتقای کارکرد روابط عمومیها و جایگاه آن در مدیریت رسانه و اطلاعیابی و اطلاعرسانی به موقع در جهت جلوگیری از ظهور و بروز شایعات تاکید کرد.