علی عباسیکسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداریهای اینترنتی از شهروندان میشود ارسال پیامکهایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد میشود.
رئیسپلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامکهایی با موضوعات مختلف بدافزارهایی را در قالب پیامک اطلاعرسانی ارسال میکنند.
کسانی تصریح کرد: این بدافزارها دارای لینکهای آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاههای بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت میکند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت میبرند.
وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیامها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقتها و کلاهبرداریهای اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفنهمراه برای انجام امور بانکی است.
رئیسپلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راههای پیشگیری از کلاهبرداریهای اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شمارهها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاههای پرداخت بانکی است.
کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفنهمراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.
وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانهروزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکرهای اینترنتی را شناسایی میکند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.
رئیسپلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راههای دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دستفروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .