آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بارندگیهای چند روز اخیر و قبل از آن در خراسان جنوبی بی سابقه بود به همین واسطه امدادرسانیها اولیه در حد توان انجام شده است.
او با بیان این که شهرستانهای زیرکوه، خوسف، نهبندان و طبس در این بارندگیها بیشترین خسارت را متحمل شدند افزود: بخشی از خسارتها به این موضوع برمیگردد که امکانات و تجهیزات استان متناسب با این گونه سیلهای قوی نیست و به همین واسطه نیاز است ابنیه فنی استان متناسب با این گونه سیلابها طراحی شود.
آخوندی وقوع این نوع بارندگیها را نتیجه تغییر اقلیم دانست و اظهار کرد: در سیل اخیر نیز خسارتهایی به راه ها، بخش کشاورزی و قناتها در استان وارد شد که تیمهای ارزیاب از امروز برای بررسی میزان خسارتها به شهرستانهای سیل زده خراسان جنوبی سفر میکنند.
بیشتر بخوانید
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در زمینه گلایه مردم مناطق سیل زده در مورد کمبود امکانات و تجهیزات نیز تصریح کرد: قبل از وقوع سیل هشدارهای لازم به متولیان امر که شهردار و فرماندار در هر نقطهای از استان است داده شده است و ۳۸ دستگاه عضو مدیریت بحران باید در مواقع اضطراری و لزوم پای کار باشند.
او بیان کرد: تأمین امکانات و تجهیزات نیز باید متناسب با تعییرات اقلیمی رخ داده در هر نقطهای برای مقابله با بحران و سیل باشد.
آخوندی گفت: در شهرستان خوسف که بیشترین خسارتها را در سیل اخیر متحمل شد ۷۰۰ کیلومتر از راهها و ایل راههای عشایری، ۶۶ واحد مسکونی، ۵۰۰ رأس دام و ۱۷ رشته قنات خسارت دید.